|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Moji stalci su "zvonili" kad sam ih napunio pune pijeskom, tako da sam morao prilagodjavati popunjenost..
Na kraju je ispalo negdje oko 80% pijeska u jednom i drugom stalku, najtuplji zvuk ![]() Pijesak je bio iz pet shopa, za akvarij ili macke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
@NLP ..... ![]() ![]() Sada sam ih upravo dao svom autolimaru da ih pokita, pa jo? jedna ruka temelja ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Slobodno napuni do kraja i nabi sto vise taj pesak,nema sanse da zvoni zbog njega sa debelim plocama i cevima kakve su kod tebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pozz, evo vratili se stalci sa kitanja ... usput mi je limar skinuo sve varove do pristojnog izgleda, ali je kit fakat tvrd ...
![]() .... pa sa umjesto preporučenih 400 "na vodu", sam i?ao sa 100-ok brusnim papirom ... ![]() Dalje je uslijedio ponovo sloj temelja, pa danas bru?enje na vodu sa brusnim papirom 1000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Samo napred!
Thread sam stavio na sticky pozdrav bogi
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Bilo je i vrijeme
![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Da... da... ono samozapaljivanje je bilo "titraj" koji je prevagnuo...
![]() Nema na cemu, hvala tebi! ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 17-10-2010 at 09:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Uglavnom test sam radio kucanjem po toj gornjoj plohi i cijevima, a nakon bezbroj ulijevanja i izlijevanja pijeska dosao sam do najtupljeg zvuka.. Btw. ako nemas dovoljno strpljenja za ovo gore nemoj ni zapocinjat... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Hteo sam da pitamo oko visinu stropa u Vocal booth,neko da mi kaze najbolje visinu za Vocal booth i control room,ona preporaclivu visinu?Dali e dovolno 2.6-2.8m za u Control room i oko 3.0-3.2m za u Sobu za unimavanje?Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Color's Control room - sredjivanje prostora | Color | Dizajn i konstrukcija studija | 99 | 05-10-2008 02:16 PM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |
Vocal Booth sa broadband panelima od konoplje - zavrsen | clusterchord | Dizajn i konstrukcija studija | 17 | 04-01-2007 06:07 AM |