Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2010, 01:55 AM   #1
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Default Re: Preporucite dobar film

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
demokratija vs. republika

pohvala?
svaka cast?
hrabrost?
demokratija?

film je priprema za novi 9/11, jos vece oduzimanje sloboda i prava americkih gradjana, i dozvola za mucenje ljudi.
guantanamo bay jos uvek nije zatvoren.

"Unthinkable is simply big screen propaganda to get you accustomed to the prospect of a false flag terror attack and Frank’s assertion that a military dictatorship will be required in response. It is predictive programming. It is also an excuse to permit torture."

otvorite oci.

Ne znam jeli ovo preslo u neku drugu pricu,cak sam i siguran da jeste jer naravno kad god krenemo u temu U.S.A. "Enterteimenta" a da pri tome imamo koliko-toliko sacuvanu sposobnost kritickog misljenja i osvrta na odredjene stvari,moramo se zapitati dokle ce sve to da ide.Naravno,ne mozemo dobiti ni izbliza odgovor na tako nesto ali mislim da je dobro dok se pitamo i kad znamo sta (konstruktivno)trazimo.Niko na ovom svetu ne zna istinu o "njima" ali ono sto je posebno interesantno u svemu tome je da je sad kao nikada do sad bilo i i ima ljudi koji pozivaju da se "otvore oci".Velika vecina njih su "borci za pravdu" i zele se tako predstaviti prema sirem auditorijumu ali uvjek imajmo na umu da su i oni,takvi kakvi jesu,sa poslom koji rade i svim sto pokazuju i za sta se trude (da prosecni gledalac moze da dobije ako nista drugo a ono drugacije informacije u odnosu na sta je njegov zakrzljali i mas medijima zatrovani americki mozak navikao do nekog odredjenog trenutka) isto i samo ljudi kao i mi koji su naravno podlozni (i pozeljni) sistemu pracenja i kontrolisanja sa svake strane.
Da skratim,govorim o ljudima ciji rad i opus pratim godinama,nekad sturo a nekad podrobno a to su Amerikanci "na nasoj strani" tj ljudi koji pokusavaju i trude se da svijetu pokazu i drugu stranu nadaleko cuvene i poznate "AMERICKE DEMOKRATIJE".Da li su ti ljudi i koliko objektivni i tacni u svojim autorskim djelima je jedno veliko pitanje ali mislim da u svakom slucaju ne mozemo biti ravnodusni na ono sto govore.Mozemo u najmanju ruku cuti i probati da razmislimo o tome...
Evo nekih od njih,pored vec pominjanog Michaela Moora,tu su i Aaron Russo(bivsi filmski producent,liberalista i aktivista 9/11 truth),Alex Jones reziser,Jordan Maxwell,istoricar i antiglobalista,nezaobilazni David Icke,koji i drzi predavanja sirom svijeta,(nedavno je bio u Zagrebu,covjek barata opasno velikim brojem istorijskih podataka cinjenica,i ne samo istorijskih),onda Martin Durkin,Piter Joseph (Zeitgeist),Ben Stewart(Esoteric Agenda) i mnogi drugi...
Evo istorijskog intervjua Aaron Russoa sa Alexom Jonsom,jedan od poslednjih koje je dao (umro je 2007) u kome on govori ko su ljudi koji vladaju Amerikom i citavim svijetom,koje su njihove namjere,ko su im pom agaci i i izvrsioci naredbi,kako je Americki sistem federalnih rezervi od 1934 godine u rukama nekoliko familija,kako se izazivaju vjestacke ekonomske krize,kako je bio blizak prijatelj sa Nikolasom Rockfelerom koji mu je najavio 9/11 (naravno u zavijenoj formi) nekoliko mjeseci prije nego se stvarno desio,kako ce zbog njega da udju u ratove sa Avganistanom i Iraqom zbog zauzimanja strateskih ciljeva u naftnoj industriji i jos puno,puno toga...
MISLIM DA VRIJEDI POGLEDATI.
Izvinjavam se ako je tema off-topic ali ipak mislim da ce mnogima biti zanimljivo...

Last edited by AudioStorm; 02-10-2010 at 12:16 PM.
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules