|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Pro Member
|
![]()
Preduhitrio si me,bas sam htio da ga pomenem
![]() Takodje od novijih "Inception",psy triler,odlicna tema i zaplet i jos bolji vizuelni efekti (Christopher Nolan,The Dark Knight)i opet dobri Di Caprio. Evo jos nekih predloga... The Curious Case of Benjamin Button (meni impresivan!) The Book of Eli, Wall.E (skroz simpatican mali robot) Fight Club, The Game, Playing by heart (sjajna rola A Jollie,odlican film) The Jacket, Legend, Great Expectations (famozna ljubavna prica), A Beautiful Mind (remek-djelo) Big Blue, Green Mile... Last edited by AudioStorm; 26-09-2010 at 04:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Pro Member
|
![]()
Poetic justice (1993).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Pro Member
|
![]()
Odgledah ga sinoc,haos,jako sokantan triler.
![]() |
#136 |
Administrator
|
![]()
Da, upravo tako, sokantno, gotovo potpuno surovo i realno (i totalno drugacije od najezde naivnih i prilicno nezanimljivih "sve je ljubav" filmova), i tjera na razmisljanje (barem "indoktrinirane" amere). Svaka cast producentima, i reziserima na hrabrosti, i opet pohvala za taj isti americki demokratizam (jer zaista dopustaju prave slobode, cim jedan ovakav film nisu cenzurisali...kao izmedju ostalog i Majkl Murove, iako ja njegove filmove gledam sa dozom rezerve...on odlazi u malo vise drugu krajnost pojma kontroverza).
Last edited by diviner; 30-09-2010 at 07:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Pro Member
|
![]()
^^
hevi dark film ali fenomenalan! poucan takodje - mene najvise podseca na Rashomon, tj u istoj su klasi IMHO
![]() |
#138 |
Pro Member
|
![]()
Pogledajte "Awake",takodje vrlo dobar triler.
![]() |
#139 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
pohvala? svaka cast? hrabrost? demokratija? film je priprema za novi 9/11, jos vece oduzimanje sloboda i prava americkih gradjana, i dozvola za mucenje ljudi. guantanamo bay jos uvek nije zatvoren. "Unthinkable is simply big screen propaganda to get you accustomed to the prospect of a false flag terror attack and Frank?s assertion that a military dictatorship will be required in response. It is predictive programming. It is also an excuse to permit torture." otvorite oci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
koliko znam jesu, film se uopste ne daje u americkim bioskopima a iz DVD bluray izdanja je izbacena zadnja scena.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |