|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nisam siguran jesmo li se razumjeli. DR komponente su već ugradjene u rack adapter, to nisam ja radio, to je već napravljeno.
![]() A Behringer, svjestan činjenice da su mu sprave jeftine zbog jeftinih dijelova, oduvijek nudi opciju zamjene standardnog trafoa opcijom OT-1, ?to, koliko sam upućen, nije ni?ta drugo nego Lundahl trafo. Dakle ne radi se o nekim egzotičnim zahvatima u spravi, kao ni o "moddanju" tipa http://www.behringermods.com/what-we-do.html, nego o tvorničkom upgradeu. Na tom sam mislio... Pozdrav i hvala na odgovoru ![]()
![]() |
#2 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Last edited by quake2; 25-09-2010 at 06:31 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Hehe, pa ja mislim da i pričam o napajanju!
![]() A meni su te sprave super, za moje potrebe idealno. Jedino me smeta ba? ?um i to. (ne bi vjerovao Behringerovim equilizerima, recimo, da su precizni za takve obrade signala, i kao ni nekim drugim stvarima. Ali imam Denoisere (2 i 8 kanalne), Magician T1950, Limiter 8 kanalni, Edison stereo image enhancer, Supressor De-esser, Ultrafex Exciter, Composer pro. Kao ?to vidi?, te sprave su vi?e za igru i učenje nego i?ta drugo. Nema smisla kupovati ne?to skuplje za sebe kući, ali ima smisla smanjiti ?um, distorzije i druge probleme. Ne sla?e? se? Mada si već neko vrijeme razmi?ljam prodati Limiter 8 kanalni i gate 8 kanalni, pa uzeti neku malo konkretniju spravu tipa neki SM pro Audio OC8E, Alto 8 kanalni compressor ili čak Presonus ACP88 (ako bude nekih para, jednom) da se smanji broj aparatura i podigne čak i samo time kvaliteta zvuka. Problem je samo ?to za taj limiter i gate dobijem ako imam sreće 250 eura (ako stvarno imam sreće). A ovo sve drugo ko?ta... ![]()
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ako si siguran da ce ti taj trafo biti od pomoci,samo napred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako sa monotimbralnim Synth-om napraviti aranzman? | Comodo | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 24-04-2009 04:50 AM |
Kako Napraviti Rack Ormar | roginator | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 09-06-2007 01:16 PM |
KEYSWITCH (kako napraviti instrument sa vise artikulacija) | ANITA | Tutorijali | 2 | 31-03-2004 11:47 PM |