| 
	|||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Display Modes | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | |
| 

Stara Rumski Elita 2003. 

| 

Quote: 

Ovo je vec antologijska tema i vec odavno bez smisla... ljudi definitivno stvari kapiraju drugcije i to se nikad nece promeniti... jbga, ja volim na Macu i to sto je lep, i to sto mu jabuka svetli, i to sto je estetski vrh, i to sto mu je OS 5x smisleniji i user-friendly od sugavog Windowsa... To sto mozes za macbook da nadjes npr. milion i jednu najrazlicitiju torbu originalnih dimenzija dok za oc notebook treba da trazis odgovarajucu... volim i onaj ekran koji je dva put bolji nego na mom PC laptopu (iako je i on u hi end kategoriji)... volim njegove detalje, prikljucke... i da se ne lazemo, to su sve sitnice bez kojih se definitivno moze, ali moje je misljenje da ako provodis prosecno 5 sati dnevno sa necim u rukama, tj. petinu zivota, od toga na ovaj ili na onaj nacin zivis, pored toga sto mora da bude funkcionalno i da zavrsava posao ta stvar mora da bude i lepa i da ima sve te detalje i finese koje ima Mac a PC nema... mnogo pametniji ljudi od mene su primetili da je razlika izmedju prosecnog i vrhunskog mizerna. To je isto kao i da taksista koji u autu provede deset sati dnevno kupi Daciu... realno i Dacia ce da mu zavrsi posao, ali da ja zaradjujem od toga i da provodim deset sati dnevno taksirajuci, definitivno bih kupio mecku   Da kupujem srafcigere, koje uzmem u ruke jednom u 4 meseca, apsolutno bi mi bilo svejedno i kako izgledaju i da li su zuti ili plavi, od plastike ili od bilo cega drugog, ali kad je u pitanju nesto za cim provodim dobar deo dana bitno mi je sve, a poenta Mac-a je upravo to sto je on to sve iliti All-In-One Box.
		 | 
|
| 
		 | 

| 

| 
		#2 | 
| 

Member 

| 

zmaj oprosti,ali ipak malo pretjeruje?... 

nemoj meka uzdizati u nebesa molim te.... i ovdje ljudi na forumu izjavili su da su imali problema sa mekovima i svakakva sranja.Sad sam bio kod frenda i njegov iMac nije ni?ta posebno(ima nekakvih problema sa ekranom...). Daj samo uzmi u obzir cijenu i sve će ti biti jasno. Najveća razlika je operativni sistem,a i to se iz generacije u generaciju sve vi?e mijenja tj. windowsi se pribli?avaju osx-u... jo? jednom ka?em-da za tu lovu koliko ko?ta mek uzme? pc dobije? pribli?no 30-40% jaču ma?inu,a i xp je mnogima već bio dosta stabilan i nije bilo nikakavih problema. Svi moji frendovi koji su vidjeli meka ,prvo im je sama ljepota ma?ine oduzela dah,a ostalo je onda bilo manje bitno... Kad k meni dođu ka?u da je i RuDaw fenomenalan!  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

banned 

| 

Dzabe se raspravljate ljudi, svako je rekao ono sto ceni i sto mu se svidja kod jednog ili kod drugog sistema, i to je u sustini to, svi smo donekle u pravu, ali neka svako odlucuje sta se njemu vise svidja pojedinacno, jer oko ovakvih stvari konsenzusa nece biti. Neko ceni brzinu, neko ceni stabilnost, neko ceni izgled i jos ko zna sta sve, ali racunam da svako ceni sebe i da ce se najbolje snaci kada je u pitanju njegov licni izbor. 

Ovaj tred je zavrsio svoj vek i ispunio svrhu, te ce biti zakljucan. Pozdravljam vas i srecan rad... koji god sistem, kompjuter, masinu, mandolinu ili krsinu da koristite  

Last edited by kejkz; 09-09-2010 at 02:25 PM.  | 
| 
		 | 

![]()  | 

| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |

| 

|