|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ne, niste me dobro razumeli. Ucitam neki set, ali mi ne zvuce dobro harmonike, frule, trube, gajde i sl. - boje za koje se smplovi kopiraju na RAM (imam 2x32), dok su one boje pravljene od fabrickih multisemplova ok, s tim sto sve imaju visestruki delay, ali to sam uspeo da sredim tako sto sam iskljucio one 3 opcije za IFX u Global mode, jedino sto drug, od koga sam dobio boje, nije imao taj problem.
??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
RAM memorija koju imas ima preveliki latency, i to je kod KORG-a bas cest problem. Tu ide EDO RAM kao za PC od pre 300 godina tj. stare semplere AKAI, Roland, i njegov latency se izrazava u nano sekundama. Ja imam jedan modul od 16MB, pa mogu da ti ga pozajmim da utvrdis da li je u tome problem, ali, naslusao sam se ja toga i gotovo sam siguran da sam u pravu....
Na KORG-ovom sajtu pise da treba memorija da ima odziv ispod 60 ns. Last edited by LogicMen; 02-09-2010 at 06:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Verovatno da je to u pitanju. (Nadam se.) Moracu da prekontrolisem memoriju...
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ako se seckanje ponavlja u istom vremenskom razmaku onda ?e biti da je zbog loopa. Meni se to de?avalo kada sam u nekom programu podesio loop pointove semplova pa prebacio u istrument. Morao sam ponovo sve da pode?avam ru?no na klavijaturi. Pretpostavljam da ima? karticu za semplovanje da proveri?.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
roland XP - 30 prebacivanje boja na FANTOM-a Xa | euroband | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 03-12-2007 01:24 PM |
-= Boja =- | ProkDu | Zoran Vračević - Vrač | 7 | 13-08-2006 11:16 PM |
Pomoc... | Jonathan | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 19-01-2006 09:00 PM |