|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kvaliteta nema, ali to moze nekom da se svidja. Ded metal umetnost? ![]() To je podjednako akvalitetno kao i Grand. Uvek su najogorceniji protivnici oni koji su isti. Last edited by google; 04-08-2010 at 11:55 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Sta je onda po tebi to sto ima smisla i lepote?
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
ko što rekoh, ako si ti slep za tu vrstu umetnosti, to je ok, ali eto, jako je jadno sa druge strane da to pravo osporavaš drugima, koji to mogu i u potpunosti razumeju. Dakle, postoji razlika između ne-svima-razumljive umetnosti, i odsustva iste, kao u slučaju Šarančića. (mada znam trash umetnike koji bi odlepili na tu Vendinu bravuru, kao iskreni i istinski trash, koji je sam po sebi retkost, therefore, ima vrednost).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Ja sam slusao metal kad sam bio mali, ali nisam umisljao da je u pitanju umetnost. To je vrsta buke koja mi je u tom trenutku odgovarala. Poneka ideja i solidnih sviraci. Nemoj umisljati da je to nesto sto shvataju samo odabrani. Ja to odlicno razumem, imao sam priliku i slusati. Znam o cemu se radi i koliko vredi. Isto koliko i Grand. Quote:
To ne znaci da se to nekom ne dopada. Slusaj sta hoces, vrlo vazno... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
ne, nisi u pravu. Jednostavno nisi. Opšte prihvaćeni kriterijumi za umetnički sadržaj se mogu primeniti na metal, naročito po pitanju sadržajnosti emocije, smislenosti tekstova i neretko poruka koje se u njima lako čitaju, a zahtevaju određenu pažnju i razumevanje. Muzičke pravilnosti i veštine unutar žanra su prilično kompleskno definisane i nisu na izvolte svima. Čak su i produkcijski skillovi koji čine dobro isproduciranu metal muziku su daleko od lako izvodljivih. Većina ovih kriterijuma otpada kod klasičnog turbofolka, ali ne i narodne muzike.
Pritom, ovo ne važi samo za metal već jako dobrim delom i za Rap,Punk pa čak i tehno muziku (sa odsustvom textualne komponente). Tako da mi se ipak čini da si ti neki lažni prorok vrhunske i samo tebi razumljive popularne umetnosti, prilično slep i rigidan po pitanju svega što tebi jednostavno ne budi emociju. I još jednom bi apelovao da se suzdržiš od daljeg razvodnjavanja i offtopičarenja na temi o strateškom prevratu a možda i istorijskom momentu za lokalne kulturološke prilike. I takođe, ponovo, pozivam ljude da jednostavno ignorišu Googlove zamke za besciljne i naječće, netačne rasprave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
google se ponasa ko da ima 12 i po ccc...muzika se deli na dobru muziku i losu muziku i nema trece
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
Ti mora da se salish...pretpostavljam da onda samo muzichki zanr kojim se ti bavish ima smisla, jel? Kako mozesh da odvalish takvu glupost i kako uopshte mozesh da poredish te zanrove koji nemaju veze jedan s` drugim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |