|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
USPEO!!!!!
zahvaljujuci savetu kolege Kineza (HVALA!) trebalo je samo prevuci - drag & drop (ne importovati) fajl u audio kanal u Cubaseu i on je oformio zdravu audio traku ako nekome zatreba, da zna ![]()
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
bizaar
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
2 ipo sata svirke je spaseno
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
bilo mu glupo da javno kaze, zato sto je trivijalno resenje...... skroman covek
![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
postoje tri nacina za rjesavanje ovakvih problema;
File>Import>Audio File File>Import>Track archive ako nece Project>POOL>Import ili Search pa ga prebacimo u audio traku (ovo oce) ili jednostavno odemo gdje je taj AUDIO snimak uhvatimo misem ?prevu?emo? ga (drag 'n' drop) u audio traku. on nije mogao biti importovan kod prisilnog gasenja cubasa nije ni postao jedan od onih formata koji se nude u Exportu ni drugi programi ga nisu mogli procitati iz istih razloga. potpuno se slazem sa kolegom "psionic" ako je negde citljiv, bice to samo u Cubaseu drago mi je da je upalilo Last edited by kinezkinez; 26-07-2010 at 08:46 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Superoperater
|
![]()
Pa dobro bas si bio pesnicki nastrojen
![]() Nisam ni mislio da je sacuvano kao *.wav Predlozio sam import bilo kakav, dakle drag & drop, nesto slicno, znam da je ekstenzija .peak ili tako nesto. Sirovi Cubaseov interni zapis - ali sam dobro predvideo da - ako je negde citljiv, bice to samo u Cubaseu. To je bila ideja, drago mi je da je upalilo - manje vise... BTW nemoj se baviti pisanjem textova ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |