![]() |
kako da vaskrsnem (ne ja) ?
jedan Wav?
Snimao sam svirku na laptop, i Cubase je pao u jednaom momentu. Posto sam i svirao, nisam stigao da zapamtim projekat. wav fajl koji je tom prilikom kreiran (snimano na 1 stereo kanal), postoji na kompu, ali nije chitljiv, iako njegova velicina (2, neshto Gb) obecava.... postoji li neki nacin da se fajl ipak otvori? |
Re: kako da vaskrsnem (ne ja) ?
Za pocetak, probaj da taj fajl otvoris sa svim mogucim editorima koji ti padnu napamet/pod ruku.
Drugog recepta nema, s obzirom da ne znamo koji deo podataka fali. |
Quote:
|
nece ni import u cubase... u properties mu pise da je 44,1/24 (kao sto je bio i projekat)... ima dovoljnu tezinu (2,nesto GB..... po vremenu snimanja ok.) samo sto nece ni wavelab ni awave studio da ga importuju
|
Vidi sa nekim ko ima Mac, importuj fajl u Switch i konvertuj ga u neki drugi format...
|
USPEO!!!!!
zahvaljujuci savetu kolege Kineza (HVALA!) trebalo je samo prevuci - drag & drop (ne importovati) fajl u audio kanal u Cubaseu i on je oformio zdravu audio traku ako nekome zatreba, da zna:wink: |
bizaar :) no važno je da radi :)
|
2 ipo sata svirke je spaseno:)
|
Super... samo ja ne vidim ovdje kinezov post :) . To ti javio preko pma ili kako ?
|
bilo mu glupo da javno kaze, zato sto je trivijalno resenje...... skroman covek :)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:40 AM. |