|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Izgubih pola dana pokusavajuci da utvrdim u cemu je problem...
Prilikom preslusavanja vokala procesiranog u Cubase-u,sve zvuci ok. Ali kada hocu da ga exportujem,u exportovanom wav-u se pojavljuju pucketanja,zvakanja itd... Zanimljivo,ako ga exportujem metodom "realtime export" onda je sve ok. Cak i kada uklonim sve plug-inove koji su bili stavljeni na vokal,kao i na Masteru na exportovanom wav-u su i dalje pucketanja,zvakanja,... Do sada sam radio u Nuendu 3 i ne secam se da sam imao slican problem... HELPPPP!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Posmatraj cpu usage za vrijeme izvoza. Vidi da li se zabija do 100 %, pa javi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Desava se nekad da iako je plug na "bypass", bude nekih sranja, ali ne vidim sad da li si ih skroz sklonio ili bypassovao...
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Postoje samo plug-inovi na drugim kanalima nevezano za vokal. A oni su mute-ovani prilikom exportovanja vokala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hmm... Drajveri... ...Asio... ...Pogledaj i latenciju,mozda je na minimumu,pa ti ne treba tokom mixanja,mozes da je povecas maximalno,rasteretice sistem... Jel win XP...? Pomogne po nekad da u system properties (desni klik u my comp.) odes na advanced => performance => settings i prebacis na background services ili obratno... meni je jednom i to pomoglo,doduse ne sa cubaseom,ali mislim da je isti problem bio...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 12-05-2010 at 02:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
potpuno cudno... obicno je obrnuto... kada pustas uzivo ,cujes pucketanja i sl. ,ako je preopterecen CPU,ali si miran jer znas da kada exportujes,bice sve ok,nece biti pucketanja i sl...
A ovde sada potpuno drugacije... Sve je u redu uzivo,CPU na stabilnih 45-50%,a u exportovanom wav-u gomila sr*nja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Kako exportujes? Format , bita,herca?
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 12-05-2010 at 02:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
nije latencija... povecao sam... ne pomaze.
24 bit wav,44.100 Win XP Last edited by Gianfranco; 12-05-2010 at 02:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam imao te pojave dok nisam uskladio na 1212m drivere prema njihovom uputstvu o deinstalaciji starih i redoslijedu instalacije novih fajlova drajvera i dok sam imao malo cpu.
Radi besprijekorno na Win 7 / CuBase 5 i na potpuno niskoj latenciji. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pucketanje | File | Audio Software | 1 | 30-09-2009 03:20 PM |
SAFFIRE LE pucketanje! | Ngino | Computer Hardware | 3 | 09-06-2009 09:54 PM |
Pucketanje u mixdownu i cubase error | File | Audio Produkcija - Tehnike | 19 | 28-02-2009 07:54 PM |
Pucketanje-Batery!!! | Zid | Audio Software | 13 | 10-11-2004 12:11 AM |
Pucketanje na 96/ na 44.1 | arados | Audio Software | 15 | 21-07-2004 11:07 PM |