|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() dali ti cujes razliku izmedju orginala http://soundcloud.com/drzox/smart i starice http://soundcloud.com/drzox/starica ,jer ja je iskreno ne cujem(mozda sam subjektivan),ali kad kazem razlika onda mislim na recimo ,kupio si Cd od nekog benda koji je snimio sve u istom studiju i istoj opremi i mastering u istog covjeka i ti sad slusas zvuk ,a ne pjesme konkretno, to me vise interesuje nego da li je aranzman dobar ill ne.
![]() |
![]() |
#2 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Nemoj vijati "produkciju", vec pesmu, aranzman, izvodjenje, i na kraju snimak, pa tek onda produkciju. Ako je sve makar solidno od toga sto sam pobrojao, SIGURNO ce zvucati, makar bila skromna oprema i solidni sviraci. Ako toga nema, ne valja. Bolje zvuci solidno odsvirano i snimljeno, nego "vrhunski semplovi". Vrhunski semplovi lice na Majkla Dzeksona, koliko je on bio lep onako iseckan, toliko je lepa i tvoja pesma. Quote:
Kad dodas vokal, to je VISAK, nisu ostavili PROSTOR, razumes li? Nema mesta u miksu i za vokal. A kad ga stavis, pocinje guzzva, ono sto je na originalu dobro zvucalo, sad smeta, kontas? Last edited by google; 06-05-2010 at 09:04 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
daj malo razlike tu, jer to nije isto nikako! Semplovi se sviraju!!! A lupovi su tuđi...a, đe uze Majkla D?eksona za zako smje?no poređenje...pod 1 - on nije uop?te bio isjeckan - već je imao samo jednu plastičnu operaciju - nosa! A ostalo je sasvim drugi vid medicinsih zahvata , a to je ubrizgavanje hormona...eto i tu se vidi koliko bilo ?ta kapira? i koliko ti je dobra predstava stvari..uz to ?to je Majkl D?ekson neponovljivi gospodar popularne muzike, a zamisli - nema ni jednu klasičnu bendovsku pjesmu...vjerovatno Quincy Jones i ekipa nisu imali tebe da im objasni? značaj korićenja "?ivih" instrumenata , pa se ne bi zajebavali sa raznim sintisajzerima , ritam ma?inama i čudima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||