|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#511 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
SuperModerator
|
![]()
Moog-o bi malo bolje da ga slikas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Senior Member
|
![]()
Ma, meni je vaznija "farba" od slike, al' kad si bas navalio, evo ti jedna sa mobilnog:
Last edited by RetroMan; 12-03-2010 at 12:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
mod?rateur analogue
|
![]()
auuu sta napravi iz tog jadnog minimooga.. kirurgija
![]() mislim izgleda to super u racku tako, ali ja ne volim kad se stare sprave razvaljuju. srce mi se cepa. a drugo, kad sviram minimoog, zelim da su mi potovi odmah pod rukom.. da mogu sarafit sound. to je jednostavno dio performanca na minimoogu. rack je za preset sprave, koje ne diras puno.. jel barem radi ? izgleda ko da ga nitko nije takao 5 godina.. hah jes' sigurno .. pogotovo kad ti udje pra?ina u potove za filter cutoff i mix pa krene da krči.. vco tune pot izgubi rezoluciju, pa pocne da preskace i sl.. @Mika: hvala na infu, probacu taj software. do sad sam bio sam na photoshopu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Pro Member
|
![]()
nema na cemu, jako je dobar soft i ultra lak za koriscenje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Senior Member
|
![]()
jadnog? Mislis MOCNOG!
![]() Ja nemam taj problem, naprotiv, rado bih ga "operisao" i dodao mu Sync Oscilatora, Modulaciju Oscilatora Envelopom..., ali ne mogu da najem ko to sad radi, ili gde bih nasao neke instrukcije kako se to radi. Medjutim, za sada jos nista nije "razvaljeno", samo je odsrafljeno nekoliko srafova, i odvojena elektronika od klavijature, takodje je skinuta drvena ukrasna lajsna i mesto nje stavljena aluminijumska, s tim da ce se tu ugraditi prekidaci i potovi koji ce zameniti one sa klavijature (i nakon toga plastificirati). Inace su elektronika i klavijatura povezane kablovima preko dva (multipin) konektora, tako da nije trebalo bas nista reckati, i mogu da ga vratim u original stanje za manje od dva minuta. Quote:
Kao na primer neki modular. ![]() Pa rekao sam, nema sliku, al' ima ton. ![]() Nisi daleko od istine, planirao sam da ne diram potove i prekidace sa klavijature, vec da nadjem i ugradim iste takve na aluminijumsku plocu, a i da nadjem original multipin konektore, ali jos nisam nasao, pa za sada mini ceka bolje dane. Ako neko moze da me uputi gde bih to mogao da nadjem, i kako se modifikuje (ala MidiMoog od Studio Electronics), bio bih mu zahvalan. RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Junior Member
|
![]()
Skromna ali svestrana kombinacija:
Roland JX-3P + PG-200 ![]() Yamaha DX7 ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |