|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav!
Evo, tema koja je davno bila otvorena pa da ne postam na "staro"... Je li zna netko gdje nabaviti/naruciti firewire 400 pci u HR ??? Probao sam skoro sve firme koje su na netu i koje postoje i nista, nekada je bilo u CS computers, oni mi se ne javljaju, u meduvremenu sam nasao u njemackoj lacie (sismo) i novi kvalitetan brand koliko vidim dawicontrol 1394 (made in germany ako se ne varam), obje imaju TSB43AB23, koji najbolje radi sa focusrite komponentama, stigao mi je u meduvremenu saffire 24 dsp, ali tvornicka greska, inace skoro 4 mjeseca sam cekao kartu jer sam prvo narucio peramp vtb koji je kasnio 3mjeseca ipo, onda sam reko dobro, evo vam jos 200e, dajte mi taj safffire, i sada opet bananko... palio se po 3 minute nekada(znaci nije se odmah upalio), standalone nije radio uopce, vratio sam ga vec, sada cekam, ali u meduvremenu, ako znate neku varijantu za karticu, ako ne narucujem iz DE pa ako bude brzo doci ce za nekih 7 dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Evo, melcomp - varazdin; svjeza ponuda za dawicontrol 1394 TSB43AB23 chipset 300,00kn, sa dostavom, oni narucuju od njmackog distributera...
max 15 dana cekanje, jako prijatan i brz kontakt, popodne (subota) sam zatrazio ponudu, malo prije je gosp Zdravko vec odgovorio (ni 3 sata cekanja)... Jos sam pod ugodnim dojmom ![]() Da ne ispadne da reklamiram, ali ja osobno radim profesionalni pc servis uz studij i obozavam kada "sretnem" nekoga koga mogu pohvaliti jer se ne desava bas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Lepo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Stigla je dawicontrol pci firewire kartica kao i saffire pro.
Besprijekorna instalacija kartice i jedne i druge, u probnim snimkma imam dva pop-a ali je vjerojatno do buffera, danas sam pdigo sa 512 (default) na 640 mislim (ako su to standardne "velicine") pa cu probati ponovno... Uglavnom fw kartica je jako kvalitetno i cvrsto izradena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
A jel zna neko gde se u Novom Sadu moze kupiti FW karta sa TI chipsetom? Hitno mi je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ima jedno zgodno resenje... Nadjes na oglasima stari sound blaster audigy 1, kupis ga za 5.-e i dobijes TI firewire sa probranim chipset-om, a ostalo disable-ujes, ili koristis za filmove....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kdje kupiti Firewire sa TI chipsetom? | zwerdesign | Computer Hardware | 93 | 10-05-2011 03:31 PM |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
FIREWIRE vs PCI | DJedai | Computer Hardware | 5 | 08-05-2007 12:12 PM |
Firewire...? | bezsmisla | Computer Hardware | 0 | 11-04-2005 01:32 AM |
Firewire vs PCI | OFF | Computer Hardware | 1 | 12-03-2005 12:26 AM |