|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() Naravno u Hrvatskoj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ako je zbog RME-a, ima o tome specijalna tema
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22150 a ima jo? korisnijih informacija o tome gde kupiti TI chipset karticu na http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19111 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ADS Pyro 64
wwwdotcsdothr Nije tako jeftina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Dobio ponudu iz CS computers cijena;786,90kn plati? unaprijed čeka? 3-4 tjedna a po iskustvu dobro ako dobije? kroz dva mjeseca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Kosta, kosta....
Ja sam cekao 7-10 dana, al su mi poslali na moju adresu. Dogovorili smo se da se necemo zvati, nego da ce mi poslati kad dodje i tako je bilo. Inace nemaju paprene cijene, al ovo je kod njih malo preskupo, spas je u tome da radi, pa sam zaboravio koliko je placeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Ad, kad je to bilo? Sto se nisi javio, poslali bi ti ovu karticu (35 eura kosta)... PS. ajd molim te odgovori mi na poslednji pm!
Zwer, trenutno i nama presusuje zaliha pomenutih kartica, ali ovih dana bi trebalo da probamo nove PCI-E karte Digitus sa TI chipom, i njih ce biti dovoljno, pa ti mozemo poslati jednu (cijena je nesto veca - 45 eura). |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Bilo prosle godine u 6-7 mjesecu. Trebala mi je kao za glavu, a u trgovinama racunalnom opremom stalno neka kemija....."uzmi ovu, mora sve dobro raditi, itd"
Odlucio pricekati jos koji dan, i sve more su nestale sa ads pyro-m. @diviner ...tipkam..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Emu 1212m, gde kupiti??? | Mitjovan | Computer Hardware | 3 | 13-02-2009 02:26 PM |
Gde kupiti?? | zeljo07 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 29-11-2007 02:43 PM |
Gde kupiti megafon? | dr.Ru | Razno | 9 | 02-11-2007 03:57 PM |