|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Odlicna tema... mene isto pitanje muci... da li preci na nesto drugo, i na koji DAW!!
Razmisljao sam i o Pro Tools, ako je neko poznavalac tog programa nek napravi poredjenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]()
workflow ta dva programa skoro pa da nema veze jedan sa drugim
![]() IMO aranzmani se dosta brze sklapaju u Abletonzoru ako puno radis sa midijem i sintovima, ali nema vise od pola mogucnosti PT-a. ja se sa abletona za sequencing ne skidam jos od 4-ke, nista njegovom mikseru ne fali, dokazano i na ovom forumu, ali su (IMHO!!!!!!) njegovi sintovi i efekti potpuno neupotrebljivi, osim mozda pingpong delay, EQ i jos par stvarcica. od njegovih instrumentzora koristim samo Impulse koji je odlican (ako se ne koriste abletonovi drum semplovi) ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja sam impulse davno prestao koristiti jer su semplovi li-la. Koristim drum rack jer sam si napravio neke svoje semplove tj rackove i battery...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Vibrator
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() moze, upotrebio sam prejaku rech, ali sam davno prestao da koristim njegove machinerije pored tako divnih drugih pljugova na trzhistu ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ej ljudi ableton je odlican program. zvuk zavisi od kartice koju imas. nekoristim njegove instrumente. efekti su ok. sto se tice aranziranja ne moze bolji biti. neznam za ostale ali ja bi ableton ocenio cistom desetkom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ma PT je bolji...
Lesha nema poyma... :~P ![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Prica kaze sledece..Vec mi je dosta ovakvih rasprava na temu koji je daw bolji od kojeg,pa sam resio da Vam otkrijem tajnu koji je zaista i najbolji..Pogledajte ovaj video i na njemu imate review-e sequencera..Sami cete zakljuciti koji je najbolji!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cLfYT6yXgEc Uzivajte!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
odlicno! ![]() ovo je bar bilo stabilno i pouzdano... ali mi je najjace sto je na ovaj link prvi related video OVO: http://www.youtube.com/watch?v=s6uaw...1&feature=fvwp
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton problem | Techy Boy | Audio Software | 22 | 19-06-2009 01:53 AM |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
ableton? | dalaj | Audio Software | 8 | 04-12-2008 08:43 AM |
ableton-ashi ? | alavuk | Audio Software | 8 | 10-11-2008 08:25 AM |
ableton live? | Mrav | Audio Software | 14 | 06-11-2005 07:57 PM |