|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() POzz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Ma kakvo zakljucavanje treda, ovo je za sticky. Piratski softver pospesuje prodaju hardvera i razvoj internet infrastrukture na toliko direktan nacin da samo izuzetno zadrt covek moze da tvrdi da to nema direktne korelacije. Samo pogledajte te velicine hard diskova i brzine interneta, pa kom "normalnom" korisniku to treba, sa legalnim materijalnom ga ne bi popunio ni za 10 godina!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Živio Kjubejs !!!
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
zivio kjubejs jos jedared!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
usput nagradno pitanjce za meleon doloresa: ko zna gde se nalazi najchistiji vazduh na majchici zemlji haaa????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U Svajcarskoj od jedne plate mozes da odvajas pare i da kupujes sta oces sebi iz hobija, pa ja jedne patike evo nosim vec druga godina (placene 1200 dinara btw), propale su, pushtaju mi vodu, a to nije zato sto necu nove da kupim pa nosim piratske patike, nego jednostavno ne mogu da priustim jer zivim kao i 70% Srbije (narocito van Beograda) na ivici egzistencije.Komad garderobe (izuzev 4-5 pari charapa) nisam kupio ove godine. A sto se interneta tice, vec 3 meseca starim laptopom moje macehe koristim tudji wirless, a vec drugi mesec kako mi komp za muziku ne radi, jer je crklo 2 hard diska i napajanje a ne mogu da opravim, jer mi doticna firma ne uplacuje pare, i jos par dugova sto imam ne mogu da naplatim...O racunima da ne prica.To je moja situacija. A da ne pricam situaciju moje devojke koja je iz manjeg mesta a studira ovde, ona jednostavno nema para ni postanske markice da krene da skuplja... Mislim krajnja namera mi je bila da napisem ovo sve na threadu ali su me pojedini naterali, i Kejkz nemoj da se uvredis, nisam mislio da te napadnem, nego sam citirao samo sta si napisao, vezano za internet itd, u pravu si oko toga, davno sam prestao da skidam softver i banke semplova ko lud, mislim da svako preboli tu bolest Last edited by Jan; 20-10-2009 at 11:33 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi, pa svi znamo u kakvoj zemlji zivimo, ali isticanje socijalnih prilika ne menja mnogo stvari, moja poneta je bila da se ne kurcimo bezveze i pricamo o softveru, nego da mudrije koristimo to sto mozemo. A kad se kurcimo i hvalisemo onda moze da nas neko klepi preko dzepa, a bilo je toga u ovom threadu.
Jan pa tu sam da pomognem, da ti se takve stvari ne desavaju vise, barem si mogao ugovor da napravis pa bi na kraju bio siguran, a ne da se nerviras. Inace to o cemu si ti pricao je pravilo ponasanja u Srbiji (cast izuzecima). Kad mi neko plati posteno ja se iznenadim, a evo moram da pohvalim Oriflame koji mi je unapred platio za neki song koji sam mixao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A i vezano za ovaj song, kao sto sam rekao na Lacky-ev post, sam se opekao.Jednostavno nisam ocekivao od firme koja najvise posluje i drzi je najbogatiji covek u zemlji i delu Evrope da pravi problem za par stotina evra, sta vise poslata im je faktura, postoje tragovi verbalnog ugovora preko prepiske u mail-u gde njihov brand manager se zali na likvidnost i da bez obzira sto su probili zakonski rok odavno "nas" moli da se strpimo,sta vise on je odma prosledio nasu fakturu na hitno placanje kako on kaze.Sledeci put kad budem imao slicnu situaciju cu ti se obavezno obratiti za savet, video sam sta si (ste) po struci i smatram da si najkompenentniji da me posavetujes oko tih stvari. Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
vidi vratila se tema
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
opet treba da vas zovem na chat?
![]() zaboravih da kazem da je gost menadzer steinberga za evropu Last edited by lesha; 20-10-2009 at 11:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg V-Stack | alen | Audio Software | 13 | 11-03-2009 06:07 AM |