|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Da da hoce da zezaju plag inovi koji nisu Logicovi u 9 ali meni ok sljaka sve.Bafer je premali,nema sanse da normalno radis sa tako malim baferom.Digni ga na 512 a ako koristis uad onda Process buffer range stavi na small.Ako imas i poco idi na 1024 bafer.Kada nesto snimas koristi low latency mod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Veci bafer daje vece kasnjenje ali zato imas Automatic Delay Compensation,Direct Monitoring i Low Latency mod pa mozes sasvim normalno da radis dok se kod premalog bafera javlja pucketanje,overdropovi i sto je najgore procesor kompa je uvek kada se radi projekat standardica velicine preopterecen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ako nije problem znas li koji su plug-ovi kompatibilni sa logicom? ima li koji VST? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Sa Logicom ti je najbolje da koristis Audio Unit a ne vst,mada moze i vst ali moras da ih konvertujes.Ja koristim samo plug inove sa Uad-a i Poco-a i po koji iz logica.Od native imam samo neke Spektrasonic instrumente i stainbergov virtual gitarist koji vise ne koristim...da jos imam i voxengo vari saturator.Mozes da nadjes skoro sve sto postoji i za PC samo fale sonnox i neke verzije waves-a poput ona api i ssl a postoji i dosta toga sto ne moze da se nadje za PC.Sta ti je otprilike potrebno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic problem | filip | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:04 PM |
Logic Pro 8 ogroman problem...Pomoc! | dalaj | Audio Software | 13 | 10-09-2008 08:22 PM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |