|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Lepo uradjeno sve!!! ...jedino sto mi zapara usi je Lars Ulrich na nozi...
Fernando, mi amigo, perque...?!?... ![]() Dobro,nije bas toliko strasno...ali ta noga...ccc...nikako...
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ja malo sa zakasnjenjem, ali krenuo sam redom. Evo moje vidjenje izvedbe pesme Maniac. Posto pevac u ovoj pesmi nesumnjivo zeli da zvuci kao Coverdale, ja sam podstaknut time pokusao da napravim neki zvuk kasnih 80-tih i da to zazvuci kao neki Whitesnake iz tog perioda
Nadam se da ce neko ovo poslusati i dati svoje misljenje .http://www.sendspace.com/file/x4b6fd |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
I pro?lo je dvaj's godina od tog doba.Pozdrav, Vasa P.S. Bendovi se miksaju takvi kakvi jesu, a to ?to pevač voli Coverdalea je njegova privatna stvar
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Ma znam ja da ne zvuce tako u kompletu, ali sam pokusao da pevacu dam neki slican plate reverb kakav Coverdale ima na glasu i da malo nakompresujem bubanj (sto jeste karakteristika njihovog zvuka od kraja 80-ih). Inace ova pesma ni stilski ni sviracki nema veze sa Whitesnake, to znam, jer je Whitesnake grupa koju sam pored Zeppelina i AC/DC najvise slusao u zivotu
.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Evo i mix "Light my fire". Sve je radjeno u Logic-u ver.9 i svi alati sem na masteru T-racks-a i na gitari malo L6 gear box-a su iz Logic-a. Ako moze voleo bih da cujem neki komentar i sugestije u vezi mix-a
.http://www.sendspace.com/file/wmkijb |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|