|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Probao... bice genijalan, ali tek u nekoj narednoj verziji... probao sam da uradim aranzman u njemu, da ga isprobam, i onako... koncepcija vrhunska, ali jos uvek neki detalji smetaju... midi edit mi se ne svidja, da bi promenio neki od parametara moras da udjes u edit prozor, sama manipulacija midi notama je meni bzv. A dobra stvar je to da meni trosi poprilicno manje resursa nego Nuendo... i jedna subjektivna stvar, iako lep na prvi pogled, ume da dotuce posle sat-dva zbog onih boja, a narocito su odvratne boje za trake, koje inace ne mogu da se podesavaju...
P.s. Obratite paznju na sam zvuk, cini mi se da je dosta losiji u poredjenju sa Nunedom koji je poprilicno "konkretniji"... mozda tripujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A boje traka mogu da se menjaju, uđe? u Console View (F3) i klikne? na ime trake, pa se otvori paleta. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Izgleda kao Cubase sa optimizovanom velicinom interfejsa. Nije lose, bice nesto od njega jednog dana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ Vasa
Upravo to... poprilicno je "obliji" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Odlican je DAW, bas obecava. Vec sad ima dosta featurea koje drugi retko imaju (preview loopova u tempu, automatski stretching, hardware inserti sa delay compensationom, itd...). A sudeci po postovima Presonus likova na Gearslutzu, izgleda da ce vecinu bitnih featurea uskoro dobiti (groove quantize recimo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja sam na Tracktionu vec dosta godina poslije Cubase-a, a radio i u Toolsim-a, ali mogu rec da mi se sviđa program. Probao sam malo čačkat po njemu super odrađeno dok me neke sitnice smetaju:
Kod snimanja ne mo?e? direktno kliknut kursorom na trak od kuda hoces snimat, te preroll je fiksni nekih 1 takt koji koliko sam sku?io nemo?e? odredit koliko da traje. GTR3, Waves SSL4000 i API otvara ali ga ne vidi? neki flash ?ta ja znam. Sa midi-em nisam ni probao ali kod postavki kontrolera jako brzo i ima dosta tamplate-a već poznatih key i daw kontrolera. Veliki plus hardware insert ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Glupo je sto audio quantize nema bar bilo kakav peak detection, al bitche
![]()
![]() |
#8 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
meni je ovo do jaja! i mislim da cu reci cao i cubase-u i pt-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Pridruzujem se cestitkama. Odavno sam Cubaseu rekao zbogom , vec 4 godina radim u Mackie Tracktionu jedina me stvar smeta a to je nema hardware insert a nakon malo isprobanja mislim da cu i ja na Studio One..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus S1 | zmaj | Audio Software | 4 | 27-08-2009 10:19 AM |
Presonus | kravadinka | Computer Hardware | 6 | 02-05-2009 03:07 PM |
Presonus ADL 600 | spidermusic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-11-2007 09:07 AM |
:: Presonus ADL 600 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-05-2006 05:17 PM |