|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#251 |
Pro Member
|
![]()
Jel jos neko otkljucao sample playback? Ja imam izvesnih problema, tj. ne cuje se ni s od semplova. Kada izaberem sample u oscilator meniju tishina.. I tako sa fabrickim, kao i sa mojim semplovima koje sam loudovao..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Al dobro, sprava nije ni predvidjena da radi bas kao sempler... Sumnjam i da taj njihov dsp moze to sve da izgura... U svakom slucaju sound semplova kroz Blofeld filtere je extra, a pogotovo mi se svidja kada kroz mod matrix propusts neki sempl (zezao sam se sa nekim bitovima i u kombinaciji sa lfo dobija se chudo ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 07-08-2009 at 07:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Member
|
![]()
od danas još jedan vlasnik više na ovom forumu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#255 |
Pro Member
|
![]()
Babe vs Zhabe...
Access Virus TI vs Blofeld? ![]() Uboscu jednom neki polovan C ili KC kad tad jer mi se cini da je Virus uvek bio THE synth za progy house... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Evo poslusaj ovog garija ![]() ![]() ![]() http://www.myspace.com/liquidsouliboga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Member
|
![]()
uzeo sam novi midi kontroler, edirol pcr300. spojio midi kabelom njegov out na blofeldov in. ne bi li vec ovdje midi lampica blofelda trebala svijetliti kad se diraju kontrole klavijature? ne svijetli.
kontroler je polovan. prodavač mi nije poslao strujni adapter s njime. ![]() uglavnom, novim kontrolerom ne uspjevam svirati blofelda. ![]() hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Pro Member
|
![]()
Usb ulaz u Blofledu mozes koristit samo preko rachunara, ne mozes direktno kontroler preko usb u Blofelda
![]() ![]() Ubodi kontroler u rachunar preko usb, takodje u Blofelda isto usb iz rachunara, pogigni neki host u kome radis, otvori midi kanal i tu setuj. Verovatno ce ti trebati driver za kontroler pa to prvo instaliraj... Last edited by silicon science; 29-08-2009 at 04:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ali očito mi to suvišno pored usb-a, kako kažeš. u abletonu se je... već neko vrijeme. negdje griješim. odabrao blofelda sa stereo ulaza kartice u audio kanalu. na midi kanalu odabrao edirol. ništa. klikam po klavijaturi midi kanala u abletonu i zvuk je tu. mamicu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |