|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#25 |
|
Mason
|
Jan?
Kome bi ti dao da ti moduje mic? Nekom našem komšiji, pa da ti sjebe mic (a nemaš mikrofone za bacanje) i da nakon modovanja može da služi samo za lomljenje oraha? Moja iskustva sa majstorima u Nišu su OČAJNA i dobro je da još uvek nisam nekoga prebio. Slao bi ga preko, pa bi pravio troškove kao da si kupio skuplji mic? Onda bolje prodaj to i normalno kupi skuplji mic Nemoj da se zezaš i hvataš u kolo sa majstorima bez potrebe. Koristi to što si kupio i cooliraj ![]() Što bi mi Nišlije rekli: -Nemoj da tražiš tatka ![]() Da mi je ElektroIvo npr. komšija, možda bih se i upuštao u takve egzibicije, sa ovim našim (barem oni koje ja znam)... hvala lepo...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 10-08-2009 at 02:35 AM. |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|