Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-08-2009, 10:35 PM   #24
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Peluso lampa i kapsula u Srbiji?

Retromane...
Iskvotovao si me tendenciozno, ne bi li osporio ono sto sam rekao, a sve u cilju da bi opet trgovao...
Postoji deo foruma koji se zove "Mali oglasi" i tamo ne moras nikoga da osporis, jer kada to uradis, moras i da argumentujes nekim svojim delom to sto govoris.

Evo, okaci neke svoje radove koje si realizovao sam, cisto da ljudi znaju tezinu tvojih reci.

U suprotnom bi mogli da ti i ne poveruju da je dobar Strat koji kosta 2500 losiji od dobrog Gibsona koji kosta 3500 ili da ce skuplji Gibsonov vrat svirati bolje i kvalitetnije od originalnog Stratovog vrata na Strat gitari...

Dakle, pre nego sto se upustis u ovakva osporavanja, moras malo da priblizis ljudima ono sto si ti uradio, pa samim tim i tezinu svojih reci

Naravno, ima tu jos i stavka odgovornosti i morala, jer ti upravo lozis decka, koji je vec napomenuo da je kritican sa lovom, da ulozi u nesto sto niko ne moze da mu garantuje sa sigurnoscu kako ce da ispadne, a kada se desi to da mikrofon radi losije nego sto je radio, hoces mu ti nadoknaditi sve troskove ili ces sleci ramenima i reci "Dogadja se i to..."?

Molim sve mladje i malo manje iskusne clanove foruma da obrate paznju i dobro razmisle o ovakvim savetima, pre nego se upuste u avanturu koja je jedino dobra po onoga ko prodaje robu.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules