|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
ja sam basshunter....šta treba!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
e, izvini brate, treba mi kilo 'leba i sastrance-vezan sabijac na celom miksu, da mi kik izadje kroz mozak, na nos i usi? aj'e, sta si se stis'o, daj, 'ocu i ja da o meni pisu na forumu! neeee, nemam ja vremena sada za to, odma'!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
ja, pravo da ti la?em - ne znam kako sam to dobio...ne?to sam d?arao i tako ispade...vele ljudi da im se sviđa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @Psychogen: Nije fora (samo) u kicku, nego u celom miksu. Ako sidechainom povezuje? kick i neki instrument, on uop?te ne utiče na kick, nego na pona?anje tog drugog instrumenta. Pogledaj ovo obja?njenje procesa: http://sonictransfer.com/side-chain-...tutorial.shtml ... a onda kreni da istra?uje? dalje. Neka te ne zbuni to ?to ovaj primer referi?e na Ableton Live i SSS SideCh Comp - princip je isti, sve su ostalo nijanse ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
otkriću vam samo jedno!
a to je da je cica iz ovoga spota , inače snimila i par švedskih akcionih! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fyYXirCAHP0 http://www.youtube.com/watch?v=YYO9V...eature=related Last edited by balthazaar; 17-06-2009 at 08:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
gadan si ti vragolan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sto se tice Basshunter-a, vi ostali ljudi koji se pravite da mnogo znate, mogu da vam kazem jedno: nemojte da kritikujete nekog ako mu niste jos dorasli. Nije on dzabe izdao za Warner Bros. Nije on profesionalni muzicar, ali tip bas ima talenta za kompovanje. Kad vi budete izdali nesto npr. za WB, onda slobodno poredite svoje track-ove sa njegovim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
ko je poredio svoje trackove sa njegovim!? mi se malo šalimo... ti druže budi srećan što si dobio bilo kakav odgovor , jer se od početka polu-drsko ponašaš, a pokazo si da blage veze nemaš, jer ti je trebala kilometraža da skapiraš šta je uopšte sidechain...Čemu uopšte totalno imitiranje nečijeg kika? Da i ti potpišeš za WB?! ![]() ![]() u frutiju se to radi pomoću peak controllera i to vrlo detaljno i efikasno...ali ćeš sačekati da ti neko drugi sad kaže kako...ili sam Basshunter, jer mislim da nisi zaslužio da ti se objasni...da ne bude da se "pravimo da mnogo znamo" vozdra Last edited by balthazaar; 18-06-2009 at 10:10 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
http://rumski.com/forum/showpost.php...41&postcount=4 Samo sam hteo da te podsetim na to. Možeš da probaš i http://www.db-audioware.com/sidechaincompressor.htm (radi u svim VST hostovima). Quote:
![]() Quote:
Opet - možda žela, jbmlg... ![]() Ne znam šta podrazumevaš pod "modulatotrom", ali možda stvarno treba i preko njega da se obrađuje ![]() Sad bez šale: probaj da od jednog kicka koristiš samo tranzijent, tj. "attack", a da ti drugi služi samo za "ooouuuummm", pa ih doziraj i obrađuj po želji, pa to ti je otprilike to. Al' pošto si u međuvremenu već sve ukapirao, onda samo pošalji track kada ga završiš. Pozdrav P.S. Šalimo se na tvoj račun jerbo smo takvi. A ti nemoj da nas uzimaš za ozbiljno, pošto se ionako šalimo ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Awacs...Hwala ti, probacu. A vi ljudi ne shvatate da ste vi drski, a ne ja. Ja sam ovde dosao da nesto naucim oko tehnika produkcije, a ne da se pravim vazan. Ja ne idem u skolu za produkciju, niti studiram produkciju...ovo mi je hobi. Tako da je i pola sata sasvim ok da nesto shvatim. A vi koji se najvise pravite vazni, pravite se vazni kad budete na sceni, svojim delima. Ja jednostavno samo cenim dela, a mozete pricati satima o tome koliko znate, za mene ne vredite dok ne vidim neko delo od vas. To je istina, od koje normalan covek ne bi trebalo da se uvredi. Ja jednostavno cenim neciji rad, ja nisam zaludjenik u basshunter-a ali ne stoji mi da neko vredja nekog ko je ipak nesto izdao i uradio trudeci se koliko toliko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |