|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Member
|
![]() Quote:
nema veze... eto necu vishe da te zajebavam! Last edited by geckonium; 10-05-2009 at 02:14 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Basshunter problem
![]() As I may have mentioned, basshunter lives in the same building as me. I dont know him but realy hates his music. Today I couldnt even do my laundry without hearing his crap out of the window. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
zikamu mu je krsh (po mom mishljenju)... ali "znam" choveka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
ja sam basshunter....šta treba!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
banned
|
![]()
e, izvini brate, treba mi kilo 'leba i sastrance-vezan sabijac na celom miksu, da mi kik izadje kroz mozak, na nos i usi? aj'e, sta si se stis'o, daj, 'ocu i ja da o meni pisu na forumu! neeee, nemam ja vremena sada za to, odma'!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
|
![]()
ja, pravo da ti la?em - ne znam kako sam to dobio...ne?to sam d?arao i tako ispade...vele ljudi da im se sviđa...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() @Psychogen: Nije fora (samo) u kicku, nego u celom miksu. Ako sidechainom povezuje? kick i neki instrument, on uop?te ne utiče na kick, nego na pona?anje tog drugog instrumenta. Pogledaj ovo obja?njenje procesa: http://sonictransfer.com/side-chain-...tutorial.shtml ... a onda kreni da istra?uje? dalje. Neka te ne zbuni to ?to ovaj primer referi?e na Ableton Live i SSS SideCh Comp - princip je isti, sve su ostalo nijanse ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]()
otkriću vam samo jedno!
a to je da je cica iz ovoga spota , inače snimila i par švedskih akcionih! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fyYXirCAHP0 http://www.youtube.com/watch?v=YYO9V...eature=related Last edited by balthazaar; 17-06-2009 at 08:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
banned
|
![]()
gadan si ti vragolan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sto se tice Basshunter-a, vi ostali ljudi koji se pravite da mnogo znate, mogu da vam kazem jedno: nemojte da kritikujete nekog ako mu niste jos dorasli. Nije on dzabe izdao za Warner Bros. Nije on profesionalni muzicar, ali tip bas ima talenta za kompovanje. Kad vi budete izdali nesto npr. za WB, onda slobodno poredite svoje track-ove sa njegovim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |