|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#451 |
Member
|
![]()
Nova starudija (posle restauracije)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
mod?rateur analogue
|
![]()
evo i jedna "umjetnicka" od mene.. moj live setup (Nimbus Dei @ &TD Teatar, prije 2 tjedna):
![]() jup8, a6, rs7k, rhodes, solina. ne vidi se na slici: waldorf xt, sh2, dm300, lex300, drp16 i moj "drugi" live setup, kad gostujem s bendom Dada Jihad, takodjer slika sa Biennala, kad smo improvizirali na nijemi film (btw sutra sviramo u GjuriII btw, ako je neko u Zagrebu): ![]() system101, roland pc300->waldorf xt, dm300 @Daemian: svaka čast. prekrasno izgleda taj Hammond ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Pro Member
|
![]()
@ Cluster-imas i Roland 101
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Member
|
![]()
nikad mi nije bilo jasno kako ljude ne mrzi da vucaraju toliko opreme za live...
jedino ako imate osoblje za to ![]()
![]() |
#455 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ne mogu svirat to sto sviram sa zvukom koji je smeće, i koji me ne inspirira. niti bi izabrao ta rje?enja koja mi dolaze kad imas vrhunski sound. necuveno znam, ali smatram da to moja muzika zavredjuje. a i mislim da publika kojoj to sviram to zavredjuje. znam da je to novi koncept.. pomalo neshvatljiv ![]() ![]() za ove male gaze (dada jihad) pripomognu band kolege, a za ovaj koncert sa vise opreme (nimbus dei) smo imali i transport i osoblje za nosenje. ful organizacija. oustalom sto bi onda bubnjari rekli. kontrabasisti itd.. ah svijet se malo razmazio pojavom laptopa i kontrolera.. jos malo pa ce se nastupat s mobitelima i i-phoneima s ovim programcicima za sintezu. eto... "malo nam je pretesko nosit laptop pa .. " ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#457 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam uspeo nekako da se skockam u jednu veliku torbu i 2 manje (Lap top, mixer, Zvuchna karta, Blofeld, midi klavija, gooomila kablova i adaptera)
![]() ![]() A uvek sam "voleo" da vuchem opremu, kad radis da radis k'o chovek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Junior Member
|
![]()
Korg Pa1XPro, Korg Trinity, AKAI Z4...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
mod?rateur analogue
|
![]()
par fotki modulara koji sam kupio početkom godine. nakon sredjivanja, zamjene kapaciteta i audio linija mogami kablom, kalibracije VCA itd, sad radi fenomenalno.. zahvaljujuci Iveku, koji sredjuje sve u mom studiju, ili poznatijem kao ElektroIvo, o kom je vec bilo riječi hvale na ovom forumu.
sa desne strane ima mjesta za jos modula, to cemo s vremenom napuniti sa par stvari baziranih na SSM chipovim chipovima, i jos jednim diskretnim VCA-om, na bazi ARP2600: |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |