|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
iz kuta kompliciranosti izrade, transparetan pre bi bio najjednostavniji (najjeftiniji) za izraditi jer se u vecini slucajeva to radi o IC, transformeless dizajnu (dakle, na bazi op-ampova, bez audio trafoa) nisam bio neki strucnjak,(na forumu ih fala bogu ima!!) al uz pomoc frenda prije 2 godine sam iz jednog vrlo zanimljivog topica sa gearslutza krenuo (pobudjen istim motivom kao i Arthur) u modificiranje jedne vrlo low-budget sprave koju i dan danas koristim ucestalo (pored avalon737 i adl600) radi se o http://www.smproaudio.com/produkte/p...rstaerker.html kojem sam izvadio opampe (JRC4558D po kanalu 2 komada) stavio DIL podnozja (radi lakseg naknadnog customiziranja sa LM4562,NE5532..), doradio napajanje..materijal me kostao 50-etak ? (najskuplji je toroid) ukratko, vrlo sam zadovoljan uradjenim
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|