![]() |
Pre
uzeo sam skoro K2 Rode, i divno mi radi, i kad ga bodem u FF800 preampe. Sad sam po?eleo dati ne?to novca na preamp, i zanima me va?a preporuka za lep, čist i detaljan pre u cenovnom rangu do 1000e. Imati na umu da pored Rode uglavnom nameravam da koristim/kupujem dinamičke mikrofone za vokal (441,SM7b, Re20), jer se mahom gitarskim i tvrđim zvukom bavim.
|
Re: Pre
http://www.solid-state-logic.com/mus...nx/mic_amp.asp taj preamp i uzmes malo mynx kuciste i to je to... cak i manje od hiljadarke...
|
jebo' te vlada :da:
|
Ko je vlada, ja sam navikao na ono dole Vlada!!!!:rotfl:
|
ako ti treba vintage, crispy i topliji zvuk koji mozes kasnije guziti kako god hoces onda definitivno uzmi solo 610. to imam u kombinaciji sa k2 radi kao mlijeko :grin:
ako hoces mogu ti poslati neke solo usnimke... :rolleyes: |
Quote:
|
Iako ovo ime ( SSL ) ekstra zvuci, ja bih preporucio UAD SOLO 610, al' vidim da su me pretekli :D.. Mnogo dobar pre, radio sam s njim, sa ovim SSLom nisam, pa ne mogu da kazem, mada bih ga izbegavao obzirom da malo slabije stvari prave u poslednje vreme ( oslanjam se na post iz jedne druge teme gde je dvuckovic pricao o njihovoj konzoli iz Skoplja ). UADov zvuk je bash topao, sa puno shmeka ( napominjem: kao mic je koriscen sE 5600 ( ne znam kako bi bilo sa RODE-om :) ), s njim smo radili i neke clean gitare bodene DI, ma ekstra je :).. Probacu da izvucem ovih dana fileove sa usnimcima, pa da ti okacim :)
|
Quote:
A sto se tice UA610 i Rode (doduse NTK) ja imam losa iskustva mada sam samo na jednom pevacu testirao. Mnogo to bre lampi na jednom mestu :D Bolje mi je radio sa poprilicno jeftinijim mikrofonima koji nisu lampaski. |
ljudi, ne znam dal ste kolektivno oslepeli il me samo zajebavate, rekoh "lep, čist i detaljan" a ne topao i ovo-ono. Dakle ništa sa lampama, naročito ne UA610, hvala ali ne.
|
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 11:42 AM. |