|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hahahaha... Ajmo Jovo nanovo...
![]() Koliko para?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
hehe :d
![]() |
#3 |
Member
|
![]() Da jovo nanovo, evo nove zabave he he... e u predpojačala se ba? ni?ta ne razumnin, osim ?to znam da je avalon u5 mrk za bass uglavnom... a neznan za koliko love, ?ta ja znan ne?to u rangu ovog mikrofona, koja je donja granica ispod koje se ne smije ići, nemam ba? sad para za to, ali da znam koliko mi treba jer to mi je sljedeće, moram ga do ljeta nabavit!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Ja nebih i?ao ispod FMR RNC. RNC ti je jeftin preamp u parama, a u zvuku ne bi trebalo da bude tako jeftin...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |