|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Dvostruko przeni na ulju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Mason
|
![]()
E ... nećemo da se vredjamo! Ne tro?i ulje! Jer ga i nema, radi na me?avinu
![]()
![]() |
#33 |
Mason
|
![]()
Eee.. bez zezanja, ja nisam mogao da verujem kada sam video da na? elektroničar Ne?a stvarno vozi trabanta!!! ali savr?eno mu pristaje! Treba videti čoveka da bi to razumeli!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
A ja se onaj dan u Nisu cudim (nisam sme ni da ti kazem, da nemislis da sam pludeo) kada je pream proleteo pored mene, pomislih da haluciniram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Još ako se čulo: Pre-aaammmpp-aammp-amp-amp..., a kada je prolazio pored tebe: HeadROOOOMMM.... to je sigurno bilo to ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Cuo se samo ROOOM, izgleda da je ostao bez HEDA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Idekiuse, ipak nije sve tako crno, mozda ga zalivadis Kusti za sledeci film.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
osobno mislim da je mrak za sinteve....i daleko od toga da zvuci tanko!!!! ja sam jako zadovoljan s ovim ..a iskreno nikad to nebih dao za ssl ili ameka ( ako nije angela) da za tridenti stari, api , neve i stari sitral da... ali za ostalo ne... mislim kad zbrojimo kolike je ploce kraftwerk i neke jarre smiksali na MCI stolovima ( i mnogi drugi) onda se nemoze reci da sintevi kroz mci stolove zvuce lose...prije bih rekao HUMAN FACTOR.. Last edited by roginator; 02-02-2009 at 04:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
VIP Member
|
![]()
Al' evo jednog ?abanskog pitanja koje moram da postavim kao ljubitelj MCI zvuka:
Vidim nekoliko rackiranih MCI preampa/EQ-a na forumu (dobro, dva), ali ne videh da je iko re?io da ugura dva modula u rack ![]() ![]() ![]() Kapiram ja da slowstaru ide na ?ivce "skokovitost" EQ-a, kapiram i one kojima se ne dopada odsustvo Q faktora, ali sam karakter MCI-ja je do ja-ja onima koji vole da pone?to (ili sve) bude bezobrazno "tvrdo", a da pritom nikoga ne bole u?i ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mic Preamp | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 12-10-2008 07:11 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |