Quote:
Originally Posted by Max
Da znas ....
Mada , cuje se razlika na mnogo monitora (bitno je ko slusa ) , ali ni to nije bitno ..... samo pozelenim od prica tipa , " kupio sam sabirnicu i svet mi se okrenuo ... " ( pri tome ne mislim na KVU a zaista , nego na izjave tog tipa .... )
Drugo , radio si sa ljudima koji su napolje neko i nesto , ja sam radio sa nekolicinom njih ... a i evo Da Bear ih zna 1000 .... jedno je pravilo .... sto je veci baja , to mu manje dlaka smeta
Pozdrav
|
kapiram ja stvarno sta hoces da kazes, a i ovo sto je ovaj lik rekao je potpuno ispravan rezon sa outboard-om... mi smo tamo tako setovali sabirnicu i ucepali sa sinusom nivoe i to vise nikada nece da se pipa bas zbog tog 'vracanja'... ali razlika u zvuku je bas bas ocigledna, nije to ono sto je buzge rekao da to cujem ja i niko vise... meni je vece, deblje, jednostavno bolje... druge nisam probao, osim sto sam cuo buzgetovog spl-a

, ali sam cuo sa vise strana da ostale sabirnice ne rade posao dobro, osim bas ove...
verujem da bih mogao mozda cak i da postignem sve to i bez nje sa gomilom vozanja kanala, filtracijom do besvesti... ali kad je brzina veliki faktor zaista puno znaci...
dakle, jedino je to u pitanju.. brzina i nista vise... cak i sam mislim isto sto i ti.. da bih u kucnoj varijanti gde imam svo vreme sveta na raspolaganju uspeo ITB da uradim verovatno i bolje... i kad bi se naravno pazljivo birali sounds u aranzmanu, i da se dovoljno vremena posveti za usnimavanje, podesavanje mic-a, instrumenta... itd itd
inace, ja poplavim kad cujem komentare onog tipa "sace sve samo da se snimi i smixa jer sam kupio spravu od 5 somicja"

))
ali to sam samo ja...