|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Vibrator
|
![]()
zanima me da li postoji Mr. Yes ?
|
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
ako upalim fen pored mikrofona da li cu dobiti topliji sound?
|
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
To je stari producentski trik. Kada pored obicnog mica upalis fen on pocne da radi kao lamas.
|
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
a zasto na vecinu ovih pitanja nema odgovora? da li bi pao server kad bi se odgovorilo na neka od njih, npr. na moje?
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ako od 6 oduzmes 4, dobijes 2. E 2 X 64 je 128, e 128 megabajta rama se nekada dobijalo u Akai 6000.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
Prvo par konstatacija...
potpuno se slazem sa uvazenim kolegama Idekius-om, Lacky-em i "7" po pitanju lika i dela Zagora, Bleka Stene, Komandanta Marka, pa i Marti Misterije... Ipak, ne treba smetnuti sa uma i ove cinjenice: Kao sto je poznato Zagor i Kapetan Miki imaju ozbiljne "mrlje" u karijeri. ![]() ![]() Moje licne simpatije i respekt, ako smem da iznesem, su na strani Kita Telera (malog rendzera) koji je, osim sto nema mrlja i neresenih slucajeva, pokazao da ima izgradjen i jak karakter i licnost, istancan osecaj za pravdu, humanost ( i on je imao na vratu onog Frenki Belevena), vanserijsku pronicljivost, snalazljivost, brzinu, hrabrost... Pri tom on sve vreme pokazuje ogromnu dozu skromnosti (tu mu je jedino ravan Kapetan Miki), opustenosti, lepog vaspitanja, omiljen je u drustvu, duhovit, talentovan i sjajno obrazovan. ![]() ![]() ![]() E, sad dolazimo do pitanja... Dobro je poznato da je dugogodisnji saputnik/sapatnik/partner Kita Karsona u borbi za pravdu i prosperitet bio i Teks Viler (ukratko, jedan lik dostojan svakojakog postovanja). Da ne duzim, jednom prilikom, pre trinaestak godina, sedeo sam uvece sa jednim "strucnjakom" za blues muziku (ili se bar tako predstavljao). Ostalo se do kasno, malo se i popilo, pricali smo o nekim likovima, njihovim albumima, i u jednom trenutku vise nisam bio "na svom terenu", covek mi je vadio "iz malog mozga" neka imena za koja nisam cuo i poceo je da mi bude sumnjiv, iako smo obojica bili "pod gasom" ![]() ![]() Dakle, moje (glupo) pitanje bi glasilo: Postoji li blues muzicar (ili sta god) TEKS VILER? ![]()
#37 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moj kum Sebastian, iz klubskog banda "Penthouse", je u prvoj polovini 90-ih, NA MOJE OČI (!!!) obrlatio dve simpatične klinke iskrenim ?aljenjem ?to "Led Zeppelin" nisu izdali ni jednu pesmu izuzev "Stairway To Heaven", a potpuno su pale na njegovo obećanje da će da ih vodi na koncert Janis Joplin, jer ona uskoro ima koncert u Srbiji ![]() Neverovatno, ali istinito! Dogadjaj se zbio u sada već davno zatvorenom "Rock Klub 69" u Ni?u ![]() E... mo?da je na tom koncertu svirao i Teks Viler ![]()
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ...A, ja da odvojim jos neko vreme za blues. ![]()
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cisto kurioziteta radi - ne hvalim se, i nije za hvaljenje...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
2 pitanja!!! | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-04-2009 12:19 PM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |
Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 05:01 AM |