|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
Civilizacija je za nas misaona imenica. Demokracija je sustav u kojoj svake četri godine mo?e? birati tko će te potkradati, i ima? pravo na svoje mi?ljenje čak i kada uopće ne misli?, jer tvoje mi?ljenje ionako ni?ta ne mjenja i nikoga ne interesira. Jedino ih zanima da izabere? i zaokru?i? listić svake četri godine. Tvoje mi?ljenje iz ne zanima pa te ni ne pitaju za njega... ali ga smije? imati, i to se zove sloboda... to je "trademark" na?e "civilizacije" ![]() Quote:
Zapravo, dana?nji Darwinisti znaju da ne znaju kako je ?ivot u startu nastao, i da evolucija i prirodna selekcija rade samo jedan dio posla. Sam Richard Dawkins ka?e da kao Darwinist mo?e prihvatiti i tezu da je ?ivot na zemlji "posijan" od strane vanzemaljaca... samo smatra da je to slabo vjerojatno. Nije Darwinizam ono ?to misli?... znam jer sam i ja imao jednake predrasude do nedavno ![]() Quote:
Dakle znamo barem otprilike koliko toga zapravo ne znamo u odnosu na ranije civilizacijske poku?aje.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(Arheologija Analogije) BENGE - Twenty Systems | yoloko | Razno | 0 | 28-11-2008 06:56 PM |