|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | ||||
Psiho
|
![]() Quote:
?to se tiče brodova... ili su drveni ili metalni... drvo je porozno, a i metal postane "?upljikav" čim počne ruzinat, ?to je prilično brzo. Beton i kamen su neusporedivi. Ako su piramide od granita (?to često bude slučaj sa monolitnim građevinama), jedino ?to mo?e degradirati povr?inu granita je dijamant, ili drugi komad granita. Index tvrdoće dijamanata je 10, a granit je uglavnom između 9 i 10. Tek radi perspektive... brački kamen ima index između 2.5 i 3, a čelična greda oko 5,5. To znači da će? struganjem čelika o granit relativno "brzo" uni?titi čeličnu gredu, a granit će i dalje izgledati gotovo jednako. Quote:
Quote:
Quote:
Ja sam dojma da se ipak ne radi o prevari, barem ?to se tiče samih građevina pod vodom. A koncept Lemurije je za mene malo pre kičast, pre teatralan i potpuno nepotreban senzacionalizam utemeljen na mitologiji i privlačenju pa?nje ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
(Arheologija Analogije) BENGE - Twenty Systems | yoloko | Razno | 0 | 28-11-2008 06:56 PM |