Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-12-2008, 12:38 PM   #1
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Operacija Trijumf

Quote:
Originally Posted by Orba View Post
OK. Kao neko ko je započeo thread nakon nekoliko meseci odsustva (rekonstruisao sam kuću a ko me poznaje sa foruma zna da sam se skoro oženio i dobio ćerku pa me zato nije bilo) dodao bih nešto.

Sada kad je stvar za mene završena (odnosno obzirom da nisam prošao) stvarno nema razloga da kritikujem hira radi a nisam takav lik da bih to radio bez razloga mogu da kažem kako ponekad namerno pogledam šta se dešava u "Operaciji" i moram priznati da sam iskreno vrlo razočaran. Ne toliko izabranima (mada bih se mogao složiti sa mnogima koji kažu da poznaju barem 10 ljudi koji su po kvalitetu svake vrste: vokalne mogućnosti, karma, ukus u oblačenju... bolji od "studenata". Iznenadilo me je to da tamo niko nema veze sa životom. Što bi davnih 80-ih rekao Koja: "Mladost ne opravdava besvest". Naime primetio sam da niko od njih nije iskreno zainteresovan za muziku. Svaki put kad bih pogledao šta se dešava, sem kada su u pitanju trenuci konkretnog rada sa "polaznicima kursa" primetio bih da im je vaznije da se muvaju, ogovaraju i(li) ke*aju o koječemu a da nikog ne interesuje to što su (verovatno u jedinstvenoj prilici u životu) da maksimalno iskoriste prisustvo kolega muzičara, instrumenata, opreme i odatle izvuku maksimum znanja. To je toliko uočljivo da su me baš o tome pitali i moji prijatelji koji nisu muzičari ali im je Trijumf interesantan jer znaju da sam se prijavio na njega pa ga ponekad pogledaju. Evo citiraću jednog: "J*****, ne mogu da verujem da oni likovi tamo samo gluvare. Ja da imam priliku samo bih d*kao po onim dugmičima i kapirao kako se barata sa svim tim s*anjima."

Sve u svemu šteta što će još jedna prilika da se napravi nešto lepo i pametno opet propasti jer su kinta i sujeta važniji.
Puno ochekujes od seljaka na brdovitom Balkanu
silicon science is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules