|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]()
Prekjucer sam napokon svirao Blofeld. i sve je otprilike onako kako sam ocekivao. pune wavetable funkcije, kad da imas XT ali sa malo meksim Q filterom. dual filteri zvuce super, bandpass rezonanca na arpeggima je fenomenalna. efekti koje ima su super prakticni za uzivo.. jer su dio preseta.. posebno delayi i sl..
drugo, over klasicne VA soundove popularizirane u tranceu, twisted houseu i odnedavno u ovom ubrzanom hip hopu (cranku), radi jako dobro. to su vec dva tipa sinteze da tako kazem. jos kad na keyxboardu budes mogao trpati unutra sampleove... ![]() ![]() vrlo cist, nema suma. envelope "sijeku metal".. uzasno brze. svidja mi se ta klinicka tocnost, dobra varijacija u odnosu na pravu analogiju koju imam , kod koje je sve toplo i pliva. koristio sam Nord Lead 2X kao kontroler za Blofeld... taman Blo stane na prazni, desni dio norda.. fantasticno izgleda kombinacija.. sad su ga tako ostavili u ducanu za demonstracije, kazu da im je seksi.. jedino što je "loše" je da sam pred kraj prikljucio malo i sam Nord Lead 2X da ga opet cujem - slozio par soundova u par sekundi (uzasno se brzo radi s njim) i vec po treci put se zaljubio u taj sound. koliko je on tocan kao imitacija analogije postaje potpuno nebitno, kad sprava ima svoj jedinstvani karakter. jednostavno, ako radis raznovrsnu elektroniku, bilo sto moderno, treba ga imati u arsenalu da nadopuni pravu analogiju. stravicno muzikalan. razmisljam cak da bih to uzeo prije ili umjesto blofelda.. znam, znam.. totalno sam popiz***.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A ja imao Norda i morao da ga prodam
![]() ![]() Fali mi taj zvuk, a pala im je cena prilichno... Kazu moze i za 350 (rack) evra u Madjarskoj da se nadju... A opet, Blofeld mi ima siri spektar mogucnosti, i unikatan zvuk, i leze u mixu fantastichno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
nek je sa srecom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |