|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zamisli kako bi svet bio divan kada bi se svi vangelisi, zarei, oldfieldi, gmsovi, vibraspheri, shponglei, goviji i ostali, koji mi trenutno ne padaju na pamet, odrekli muzike koju prave da bi pravili nesto sto je tako ukalupljeno da moze da se nadje na tim top listama?
Ja zaista i pored sve zelje da razumem, ne kapiram sta je tebi ovde interesantno? Tekst je bolesno glup, peva ga neki lik koji nema nikakav zanimljiv glas, bas je milion puta cut u milion istih house pesama, melodija iskopirana, povremeno nabrajanje lika koje glupost same pesme povecava iznad granica moguceg, i kad se sve to spoji dobijes vrh top liste u UK?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
guru josh je iz beograda tj sa ovih prostora :] (potvrdjeno)
Dabear kako bi se osecao da neke tvoje omiljene pesme obrade u narodnjackom (a da pritom ne gotivis to) fazonu onom najgadnijem sa sve vendi ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Zar i ti DaBear da udjes u fan klub Spencer & Hill,Klaas,... remiksera!
![]() Bio pre neki dan na jednom stranom forumu i tamo klinci masovno diskutuju,kako napraviti takav bass itd... I zaista klinci uradise isto.Ne znaju bas da nabudze miks,ali farbe su skinuli. Na njihovom myspace-u su identicne kopije aranzmana pojedinih pesama Spencer & Hill,Klaas,... samo napravili su druge melodije. Njihovi prijatelji na myspace-u ('88 ili '92 godiste) skinuli su fazon i produkcija dovoljno dobra da je ima na mp3 download sajtovima. Ovaj fazon postoji vise od godinu dana.Prva ili medju prvim stvarima bila je Cezar Kunningham-Keep On (Spencer & Hill Remix),a onda Dj Antoine - Time (Klaas remix). (Izaslo na Kontor House Of House Vol 3. iz 2007.) Fazon je za klince...i bajat je.Da imam 17 godina,verovatno bih se lozio na ovo,ali kao 30+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Guru Josh je ziv i dalje?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kapiram da se to rulji svidja.
Ali ja ovo nemogu da slusam, najnizi nivo svesti. Last edited by LACKY; 26-11-2008 at 08:34 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
boze svasta ljudi! Pa niko vas ne tera da to slusate.. Ima mesta za svakoga...i za njega i za Vangelisa i za Peru Trtu... Vi samo radite vasu muziku, i svi srecni! Svako radi svoje i sve lepo... Ijaoooo...al ste osetljivi!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Niko nas ne tera nista, samo sm prokomentarasali pesmu, i zacudjenost tvojim ukusom
![]()
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
jbga, proveo sam vise od 12 godina u epicentru Dance muzike..oko mene su u studijima bili neki od vrhunskih dance producenata i DJ-a, radilo se puno, naucilo se puno...smatram da sam za to vreme stekao osecaj i "uvo" za dance koji ce da radi u klubovima. Ukoliko mislite da je to lako izvesti - nije!!
Ovaj Guru Josh ce da pali na koji god dance floor da ga bacite - ima elemenata koji ce da povuku i komerc masu i onu drugu...dok na primer, neki minimalni i brutalni techno NECE raditi na svim dance floor-ovima!! jos jedan okazatelj je broj gledanja na You Tube-u - to vam je u zadnje vreme veliki barometar za popularnost pesama.. sve zajedno - vise od 24 MILIONA hits.... primera radi - Richie Hawtin na You Tubu, nijedan klip nema vise od 60.000 viewings! e sad, ja nisam kriv sto je ceo svet glup i sto slusa komerc muziku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |