Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Recenzije

Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2008, 12:43 AM   #1
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: PRESONUS Firepod - 96KHZ "malo sutra"

jes, al kad bi semplovao samo do 1 khz. Mada ovo je sve budalaština, i ako nastavite još 2 strane da uskačete jedni drugima u usta i ispravljate krive drine (koje su već prave) zaključaću temu. Dakle, ako ima neko još nešto pametno da kaže na tu temu, izvolte.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 01:08 AM   #2
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
jes, al kad bi semplovao samo do 1 khz. Mada ovo je sve budala?tina, i ako nastavite jo? 2 strane da uskačete jedni drugima u usta i ispravljate krive drine (koje su već prave) zaključaću temu. Dakle, ako ima neko jo? ne?to pametno da ka?e na tu temu, izvolte.
Izvini ali problem i jeste sto oko ovoga itekako ima sta pametno da se kaze. A ne da se sire izdeklamovane floskule (cesto potpuno pogresno interpretirane) koje realno nerazumeju oni koji ih deklamuju.
Ja nemam licno neki veliki problem sa tim, ali mislim da nam je zajednicka duznost da ljude zeljne znanja ne guramo u corsokak zabluda.
Kao Nikoletina Bursac (iz romana Branka Copica) kada je dosao u posetu majci. A ova poce da se krsti sto vidi ziva sina. A on joj rece: Sto se krstis majko? Ona: Kako se necu krstiti sine, molim se bogu sto si ziv. On: Majko od sad se vise nemoj krstiti jer bog nepostoji! Ona: Kuku, kako nepostoji, a ko nam daje kisu, kako grmi? On: Neznam majko, ali komesar je rekao da bog nepostoji, i nemoj ti sad' tu zapitkivati oko kise i grmljevine!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2008, 09:29 AM   #3
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

to ti i kažem Druže Laki, Ja sam na prethodnoj strani napisao najkraće i možda najefikisanije uputstvo za razumevanje ovog procesa, bazirano na oficijelnoj skripti za predmet "Digitalizacija audio signala" sa VETŠ-a, ko što je Sumanut pronicljivo zaključio. Zasto kažem, ako nema ko da me dopuni, da zaključavamo. I ako ima neko da pita nešto, da nije razumeo, nek pita.
Arthur is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules