|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
jes, al kad bi semplovao samo do 1 khz. Mada ovo je sve budalaština, i ako nastavite još 2 strane da uskačete jedni drugima u usta i ispravljate krive drine (koje su već prave) zaključaću temu. Dakle, ako ima neko još nešto pametno da kaže na tu temu, izvolte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja nemam licno neki veliki problem sa tim, ali mislim da nam je zajednicka duznost da ljude zeljne znanja ne guramo u corsokak zabluda. Kao Nikoletina Bursac (iz romana Branka Copica) kada je dosao u posetu majci. A ova poce da se krsti sto vidi ziva sina. A on joj rece: Sto se krstis majko? Ona: Kako se necu krstiti sine, molim se bogu sto si ziv. On: Majko od sad se vise nemoj krstiti jer bog nepostoji! Ona: Kuku, kako nepostoji, a ko nam daje kisu, kako grmi? On: Neznam majko, ali komesar je rekao da bog nepostoji, i nemoj ti sad' tu zapitkivati oko kise i grmljevine! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
to ti i kažem Druže Laki, Ja sam na prethodnoj strani napisao najkraće i možda najefikisanije uputstvo za razumevanje ovog procesa, bazirano na oficijelnoj skripti za predmet "Digitalizacija audio signala" sa VETŠ-a, ko što je Sumanut pronicljivo zaključio. Zasto kažem, ako nema ko da me dopuni, da zaključavamo. I ako ima neko da pita nešto, da nije razumeo, nek pita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporucite malo "sadrzajniji" minimal | waster | Produkcija Elektronske Muzike | 35 | 06-10-2009 03:42 AM |
Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 11-09-2009 11:31 PM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
mozda ovi znaju "malo bolje"... | Moritz | Audio Software | 18 | 19-07-2005 01:37 PM |