|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Vibrator
|
![]()
izgleda da covek ima vise od jednog problema..
a mi smo mu jedan resili - nedostatak paznje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Pro Member
|
![]()
4.028 čitanja do sada. Svaka čast!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Member
|
![]()
ne postoji ni rec ni smajly koji bi opisao kako se osecam posle citanje ovog threada od samog pocetka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Junior Member
|
![]()
Oprostite što sam vas smorio.
Nije mi to bila namera. Vidim da ste mnogi od vas vrlo talentovani i iskusni, a ja sam se poneo kao neko kome treba posebno da se obrati pažnja - što je daleko od toga. Ali želeo sam da započnem jednu inženjersku raspravu u kojoj bi razradio svoju viziju, koju želim da vam predočim. To je jedino što imam na umu ali neuspešno delujem u komunikaciji. Pošto malo koga zanima: ,,detaljno programiranje'' veštačkog (mono) zvuka, u prostoru (živom prostoru) stereo zvuka - ostaje mi samo da se povučem privremeno nadajući se da će se neko zainteresovati kao i ja, sa puno energije i volje. Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Moderator
|
![]()
Ocigledno ti treba translator izmedju mono i stereo sveta.
![]() |
#196 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zato bolje cuti(a i mogli bi te ukrasti Rusi) dok nespremis, lepo dobijes Gremi ili Nobelovu nagradi i onda ove pacere ovde lepo naslazes na gomilu "a smesno vam a" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
e pa zbog ovakvih prica postoje forumi !!!! Vrh !!!! Salu na stranu, ovo uopste nije lose...samo vi pljujte ! Stavise, ja cu sad sve ovo da izsemplujem, do-produciram i izdam "na kvarno" , sve cu pare da dam u dobrotvorne svrhe nekoj bolnici. Nemogu jos da se odlucim kojoj... Eastbam, pusti ti mrmote sa foruma...samo cepaj dalje. Uploaduj svoje radove gde god mozes, mozda neko poput Timbalanda sampluje nesto pa se i ti oparis !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Moderator
|
![]()
baci koju kintu za spomenik tupaka u marinkovoj bari hahhahahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Pro Member
|
![]()
da ozivim temu, i da vidim ima li sta novo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Pro Member
|
![]()
miko jel imas msn ... ? :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |