Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 21-10-2008, 11:22 PM   #1
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: ?ta je spam?

Hehe, divim se tvojoj strpljivosti posle toliko godina u Crnom Andjelku (umesto u Carlijevim Andjelima ), ja sto jos nisam ni usao u celu pricu, pocinjem da gubim zivce kada vidim kakvih sve ljudi ima (kazem generalno, ne mislim na forum)...

Quote:
Originally Posted by Heatman
uglavnom, udahni izdahni.. izbroj do 300, reci sebi ja sam chak noris i vrati se..
Lepo kaze Nedeljko Bajic Baja
"Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno
da probam nekako da odem bezbolno
ja necu voleti posle tebe ni u snu
zapisano je u vremenu" (cuo sam za ono zapisano je u zvezdama, ali za vreme ne cuh sve do sad, mozda meteoroloski uslovi deluju emotivno na meteoropate )
http://www.yumidi.com/tekstovi-pesam...o-je-u-vremenu

LM, shalu na stranu, ovu pesmu moj cimer stalno odvaljuje (zato je i znam ), zatim mi je jedno vreme okacio Olju Karleusu na zid, a ja mu nisam prigovarao. Dok on meni s druge strane jeste za vishenje na rumskom! Jednostavno se iskljucis za bilo kakvu raspravu i ulozis tu energiju u nesto lepse - kao sto je izlazak sa curom i jos po nesto.

Sa moje tacke gledista obojica (Ad Fines i Awacs) malo drame. Mislim, zbog jedne gluposti za koju se na kraju ispostavilo da je nesporazum sve pada u vodu. Ad Fines je tu od 2003., nagledao se raznoraznih budalastina koliko i dobrih stvari i sad hoce zbog jedne ovako sitne stvari da napusti forum. Sa druge strane Awacs radi isto - jbg, u celoj prici najmanje zavidim Mihajlu, jer on mora da udovolji i jednoj i drugoj strani, a po nekoj mojoj proceni, iako je zvucalo tako, Mihajlo najverovatnije nije rekao iskljucivo "stari clanovi su gorshtaci koji mogu da rade sta im padne napamet". So, stay cool, i mene jako nerviraju neke druge stvari na forumu, ali opet, to su zivi ljudi (to je ziv Karadjordje! ), i te stvari me nerviraju i u realnom svetu.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules