Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 21-10-2008, 06:37 PM   #11
vasko
Senior Member

vasko's Avatar

Default Re: ?ta je spam?

evo i ova tema je spam
Old 21-10-2008, 06:44 PM   #12
cAAc
Banned

Default Re: šta je spam?

Quote:
Originally Posted by vasko View Post
evo i ova tema je spam
i tvoj avejtar sadrzi abjuziv kontent pa nikom nista
cAAc is offline  
Old 21-10-2008, 07:53 PM   #13
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
jao vaso ne budi anita i ne budi ad fines.. jbt, kolko puta je mene neko uvredio il shta vec i na ovom forumu i van njega pa nisam hteo da se uklonim.. iskuliraj se.. morash skapirati, da je ad fines nechiji ortak ovde sa foruma..
Sale,

imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika pona?am se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina dra?a".

Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Ba? me ne?to zabole uho za bilo koju elitu koja kr?i pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek po?uri dok je administrator ne obri?e (kako je najavio).

Ne znam kako je i za?to Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala ?ena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...

Pozdrav,

Vasa
Old 21-10-2008, 07:58 PM   #14
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Vaso, ides ili ostajes. Vidim da si online vec 3 sata od kad si najavio,.. Salim se, odmori malo... I meni gomila stvari smeta ovde al kad razmislim bole me patka u sustini, niko me ne tera da budem ovde
silicon science is offline  
Old 21-10-2008, 09:07 PM   #15
idekius
Mason

idekius's Avatar

Red face Re: ?ta je spam?

Jos cu ja da ispadnem maliciozan, ili ne znam sta, samo zato sto me mrzi da se objasnjavam...
Ja nemam nista protiv spama, ako je u pitanju sala i nesto sto ne izaziva stetu. I sam spamujem, jer se zajebavam po temama gde mozda ne bih trebao.

Awacs-u je poznato da mi je drago sto je ovde na forumu, da mi je poznat njegov minuli rad koji itekako cenim i da bih SVAKAKO voleo da i dalje posecuje forum.

Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret.

Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala.

Vidim da nekima smeta to sto se uvazava i vrednuje staz na forumu. Pa normalno da se uvazava i vrednuje... i staz i mnoge druge stvari. Naravno da ljudi koji su dali neki doprinos forumu i proveli tu puno vremene ne mogu da budu predmet za sprdanje i zajebenciju. Tako je svuda i ne samo na forumima. Cak i u firmama oni sa vecim radnim stazom imaju vecu platu.

Ne ocekuje valjda neko da ce isti status imati npr. Vrach, koji je redovno ovde, postavlja konstruktivne teme, novosti iz sveta produkcije itd... i neko ko se tek registrovao i ima 3 posta od kojih su 2 nekakva svadja? Banalizujem stvari, ali to jeste tako... kao i to da je forum privatan i da sluzi opstem dobru i stvarno ne vidim sta je tu lose. Naravno da je privatan kad neko placa zakup servera itd...

Ja sam pola svog zivota u muzici. Sto kao svirach (Burdush ), sto kao producent, snimatelj, mixadzija... nazovi to kako hoces.. i jasna mi je odavno stvar da smo mi muzikanti najtezi ljudi na svetu i ludilo se raslojava po pod profesijama... Pevachi su najcesce glupi i puni sebe, pa misle da citav svet zavisi od njih, gitaristi su ulta sujetni i mrze se medjusobno, bubnjari i basisti su nenormalni na drugaciji nacin, mada se medjusobno uvazavaju i postuju (manje vise)... ali su generalno muzikanti teski ljudi... ne znam kako je u drugim profesijama... ali mi deluje kao da smo mi pravi Crni Andjelko u razredu.

Molim vas da to ne dokazujemo i pokazujemo u svakoj prilici... stvarno nam ovakve teme nisu bas preko potrebne i ne vidim razloga da se o ovome uopste polemishe. Izuzev ako svadje i rasprave ne pricinjavaju posebno zadovoljstvo i ugodjaj koje ni jedna tema o npr. reverbima, aranziranju itd... ne moze da nadoknadi
Old 21-10-2008, 11:22 PM   #16
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Hehe, divim se tvojoj strpljivosti posle toliko godina u Crnom Andjelku (umesto u Carlijevim Andjelima ), ja sto jos nisam ni usao u celu pricu, pocinjem da gubim zivce kada vidim kakvih sve ljudi ima (kazem generalno, ne mislim na forum)...

Quote:
Originally Posted by Heatman
uglavnom, udahni izdahni.. izbroj do 300, reci sebi ja sam chak noris i vrati se..
Lepo kaze Nedeljko Bajic Baja
"Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno
da probam nekako da odem bezbolno
ja necu voleti posle tebe ni u snu
zapisano je u vremenu" (cuo sam za ono zapisano je u zvezdama, ali za vreme ne cuh sve do sad, mozda meteoroloski uslovi deluju emotivno na meteoropate )
http://www.yumidi.com/tekstovi-pesam...o-je-u-vremenu

LM, shalu na stranu, ovu pesmu moj cimer stalno odvaljuje (zato je i znam ), zatim mi je jedno vreme okacio Olju Karleusu na zid, a ja mu nisam prigovarao. Dok on meni s druge strane jeste za vishenje na rumskom! Jednostavno se iskljucis za bilo kakvu raspravu i ulozis tu energiju u nesto lepse - kao sto je izlazak sa curom i jos po nesto.

Sa moje tacke gledista obojica (Ad Fines i Awacs) malo drame. Mislim, zbog jedne gluposti za koju se na kraju ispostavilo da je nesporazum sve pada u vodu. Ad Fines je tu od 2003., nagledao se raznoraznih budalastina koliko i dobrih stvari i sad hoce zbog jedne ovako sitne stvari da napusti forum. Sa druge strane Awacs radi isto - jbg, u celoj prici najmanje zavidim Mihajlu, jer on mora da udovolji i jednoj i drugoj strani, a po nekoj mojoj proceni, iako je zvucalo tako, Mihajlo najverovatnije nije rekao iskljucivo "stari clanovi su gorshtaci koji mogu da rade sta im padne napamet". So, stay cool, i mene jako nerviraju neke druge stvari na forumu, ali opet, to su zivi ljudi (to je ziv Karadjordje! ), i te stvari me nerviraju i u realnom svetu.
Old 21-10-2008, 11:24 PM   #17
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Ma pocinje zima, tj. jesen je.
Trebalo bi deliti bromazepame pri logovanju na forum.
SumAnuT is offline  
Old 21-10-2008, 11:29 PM   #18
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Ne lozite se na te titule. Ja sam se eto te titule "odrekao" jer mi je bilo glupo da nosim u "tituli" da sam nekakva elita, a da je meni to neko tako rekao, ne bi niko nista rekao, tako da nije tu problem sto je on elita, vec sto ga znaju i sto je ok lik.

Last edited by SumAnuT; 21-10-2008 at 11:31 PM.
SumAnuT is offline  
Old 21-10-2008, 11:47 PM   #19
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Sale,

imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika ponašam se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina draža".

Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Baš me nešto zabole uho za bilo koju elitu koja krši pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek požuri dok je administrator ne obriše (kako je najavio).

Ne znam kako je i zašto Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala žena neke svoje razloge, imam i i ja svoje...

Pozdrav,

Vasa
ma razumem ja tebe, ali ipak je ovo forum.. oni znaju mozda neshto vishe od nas.. kapito?

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret.

Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala.
sad ga ti malo pretera, stvarno.. nismo mi nikoga podjebavali, mi smo pokushavali da vidimo o chemu se radi i da skrenemo ljudima paznju da to shto on trazi i nije tolko legalno.. kako na forumu, tako i u zivotu. sad tek vidim zbog chega trazi, i potpuno razumem i podrzavam. ali to je mogao odmah da kaze..

poz

Last edited by HeatMan; 21-10-2008 at 11:51 PM.
HeatMan is offline  
Old 21-10-2008, 11:56 PM   #20
cAAc
Banned

samo su zhene prakticne ,ovo sve ostalo je filozofiranje

spam je iz raja izashao
cAAc is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules