|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
evo i ova tema je spam
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
imam i ja ortake, kapiram ja to. Ako me ortak zajebe, oprostiću mu (i to nekoliko puta). Ali ako moj ortak zajebe (ili hoće da zajebe) nekog trećeg lika pona?am se po onoj Aristotelovoj: "Drag mi je Platon, ali mi je Istina dra?a". Ne radi se o ličnoj uvredi, radi se o vređanju principa. Dobro, ajde, malo me je narajcao i ton kojim mi se Diviner obratio, ali i to bih izgutao da je bar zastupao neku suvislu tezu umesto one: "pazite kako se obraćate Staroj Rumski Eliti". Ba? me ne?to zabole uho za bilo koju elitu koja kr?i pravila elementarne pristojnosti. Ko ima um neka pročita temu http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24758, samo nek po?uri dok je administrator ne obri?e (kako je najavio). Ne znam kako je i za?to Anita odlučila da ode sa foruma (dugo nisam bio prisutan, a onda sam samo skapirao da je nema). Imala ?ena neke svoje razloge, imam i i ja svoje... Pozdrav, Vasa
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Vaso, ides ili ostajes. Vidim da si online vec 3 sata od kad si najavio,..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mason
|
![]()
Jos cu ja da ispadnem maliciozan, ili ne znam sta, samo zato sto me mrzi da se objasnjavam...
Ja nemam nista protiv spama, ako je u pitanju sala i nesto sto ne izaziva stetu. I sam spamujem, jer se zajebavam po temama gde mozda ne bih trebao. Awacs-u je poznato da mi je drago sto je ovde na forumu, da mi je poznat njegov minuli rad koji itekako cenim i da bih SVAKAKO voleo da i dalje posecuje forum. Sve ovo ne znaci da mislim da su postupci prema Ad Fines-u korektni. Slazem se da je njegovo pitanje bilo ...hmmmm... ja ga ne bih postavio, ali, ekipa nasla zrtvu da se zeza... Ajde da su se latili onog sto mu se ne cuje hramonika preko juesbe, ili nekog ociglednog bolida, vec starog, dokazanog i proverenog clana, koji je ovde preko 5 godina i koji je mnogim ljudima izlazio u susret. Trebalo bi da se malo razmisli i lako bi se doslo do zakljucka da nije sve bas crno belo. Realno, ako neko ima razloga da se ljuti, ima Ad Fines. Jeste njegovo pitanje chudnovato, ali druga strana je definitivno preterala. Vidim da nekima smeta to sto se uvazava i vrednuje staz na forumu. Pa normalno da se uvazava i vrednuje... i staz i mnoge druge stvari. Naravno da ljudi koji su dali neki doprinos forumu i proveli tu puno vremene ne mogu da budu predmet za sprdanje i zajebenciju. Tako je svuda i ne samo na forumima. Cak i u firmama oni sa vecim radnim stazom imaju vecu platu. Ne ocekuje valjda neko da ce isti status imati npr. Vrach, koji je redovno ovde, postavlja konstruktivne teme, novosti iz sveta produkcije itd... i neko ko se tek registrovao i ima 3 posta od kojih su 2 nekakva svadja? Banalizujem stvari, ali to jeste tako... kao i to da je forum privatan i da sluzi opstem dobru i stvarno ne vidim sta je tu lose. Naravno da je privatan kad neko placa zakup servera itd... Ja sam pola svog zivota u muzici. Sto kao svirach (Burdush ![]() ![]() Molim vas da to ne dokazujemo i pokazujemo u svakoj prilici... stvarno nam ovakve teme nisu bas preko potrebne i ne vidim razloga da se o ovome uopste polemishe. Izuzev ako svadje i rasprave ne pricinjavaju posebno zadovoljstvo i ugodjaj koje ni jedna tema o npr. reverbima, aranziranju itd... ne moze da nadoknadi ![]()
#16 | |
Pro Member
|
![]()
Hehe, divim se tvojoj strpljivosti posle toliko godina u Crnom Andjelku (umesto u Carlijevim Andjelima
![]() ![]() Quote:
"Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno da probam nekako da odem bezbolno ja necu voleti posle tebe ni u snu zapisano je u vremenu" (cuo sam za ono zapisano je u zvezdama, ali za vreme ne cuh sve do sad, mozda meteoroloski uslovi deluju emotivno na meteoropate ![]() http://www.yumidi.com/tekstovi-pesam...o-je-u-vremenu LM, shalu na stranu, ovu pesmu moj cimer stalno odvaljuje (zato je i znam ![]() ![]() ![]() Sa moje tacke gledista obojica (Ad Fines i Awacs) malo drame. Mislim, zbog jedne gluposti za koju se na kraju ispostavilo da je nesporazum sve pada u vodu. Ad Fines je tu od 2003., nagledao se raznoraznih budalastina koliko i dobrih stvari i sad hoce zbog jedne ovako sitne stvari da napusti forum. Sa druge strane Awacs radi isto - jbg, u celoj prici najmanje zavidim Mihajlu, jer on mora da udovolji i jednoj i drugoj strani, a po nekoj mojoj proceni, iako je zvucalo tako, Mihajlo najverovatnije nije rekao iskljucivo "stari clanovi su gorshtaci koji mogu da rade sta im padne napamet". ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ma pocinje zima, tj. jesen je.
Trebalo bi deliti bromazepame pri logovanju na forum.
#18 |
Pro Member
|
![]()
Ne lozite se na te titule. Ja sam se eto te titule "odrekao" jer mi je bilo glupo da nosim u "tituli" da sam nekakva elita, a da je meni to neko tako rekao, ne bi niko nista rekao, tako da nije tu problem sto je on elita, vec sto ga znaju i sto je ok lik.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 21-10-2008 at 11:31 PM. |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
poz Last edited by HeatMan; 21-10-2008 at 11:51 PM. |
||
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
samo su zhene prakticne ,ovo sve ostalo je filozofiranje
spam je iz raja izashao |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog za spam itd | HeatMan | Predlozi i sugestije | 42 | 26-08-2008 01:51 PM |
Spam u PP. | ton_majstor | Predlozi i sugestije | 27 | 08-06-2008 11:32 PM |