|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
Nista novo master... I sad ce Milica i njeni i prijatelji, komsije ... da gledaju Trijumf da bas vide ko je prosao i zasto ona nije
A to njima i jeste jedini cilj sa tim audicijama.... Ja ga necu ni upaliti to je sigurno, a tako bi trebala i Milica i ti...P.S. Master kvalitet nista ne moze da zaustavi tako da pozdravis Milicu ![]() naravno kvalitet u svim stvarima kod coveka...
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
E ovako, ljudi... Da vam se obrati neko ko ima veze sta prica... Prvo, Milicu poznajem licno vec skoro dve godine. Pored toga, bio sam sa njom i u prvom i u drugom krugu i jeste me tada iznenadilo sto je nisu pozvali da radi promocije kao mene i jos neke ljude... Rekli su joj da se previse oslanja na talenat i da je neozbiljna. Ali pozvali su je sada na probno snimanje, gde ce imati sansu da se vrati u igru kao konacni ucesnik. Drugo, ja sam jedan od kandidata koji su prosli dalje, i koji je radio promocije sa njima, po gradovima Srbije... Licno poznajem SVE potencijalne ucesnike iz Srbije... Niste svesni koliko gresite... Da, ne vrednuje se SAMO pevanje. Vrednuje se i harizma, ponasanje na bini, stil... SVE. Verujte mi, tamo su vecinom ljudi koji nemaju cemu da se vrate, ako ne udju u tu kucu, ukljucujuci i mene... Sve sam podredio ovome. Ko mi ne veruje, neka pita Milicu. Ako neko ima konkretno pitanje, slobodno neka pita. Vukasin Brajic
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
a jel se vrednuje sviranje instrumenta? npr gitare?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
sve se vrednuje.. Vrednuje se i komponovanje i sviranje i pevanje i pisanje textova i odnos sa bendom i nastup i talenat za igru itd.. evo npr.. wookee je svirao na tim promocijama gitaru.. tako da oni pokusavaju da ispolje svaki talenat kandidata.. Osnova jeste pevanje ali promovisu se i sve ostale pozitivne strane svakog potencijalnog ucesnika..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Milica ipak ulazi u kucu 28.08.2008 godine,ja nisam ni znao ali bila je van svake konkurencije,pa nije morala da tezgari sa ostalima....Pozz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.
Last edited by ivanajukebox; 19-08-2008 at 05:01 PM. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
Jebem li ga zvali su je da udje u kucu.e sad kako to ide nisam bas najupuceniji.....znam samo da vredi vokalno mnogo,mnogo vise nego ti sto su vuceni ko magarci iz grada u grad da bi emousn zaradio neku paru....pozzz ti ako znas vise demantuj me |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika
http://www.youtube.com/watch?v=t63R0...eature=related |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
Zbog ovakog komentara mozes lose proci u zivotu.......Ispade da niko sem tebe nista ne zna,ovde su ljudi koji su imali vise poslova sa gore napomenutom producentskom kucom nego ti svirki po klubovima.Los i drcan stav ti nije potreban.....Treba da imas svoj stav ali uspori jer ima mnogo zajebanih igraca po pitanju muzike na Rumskom...Vrlo.vrlo uspesnih sto i tebi zelim da postanes....Ne mozes prvim postom degradirati ljude a ne znati ni ko su ni sta su.pozz
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|