|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Rad na sat je lek za sve studijske bolesti
![]() Sve moze, i da miksaju sami ( kad vec sam ne umes pa moraju da ti oni pokazu), i da programiraju, aranziraju...ma sve. Samo ih onda zaboli vrat i glava od stalnog gledanja u sat i sabiranja istih ![]() Najbolji su oni ( npr. bubnjar ) sto hoce da mu zvuci kao Metallica a on sirot ni kantu ne ume da sutne ko svet a kamoli da svira, a o instrumentu koji poseduje necu ni da pricam. ![]()
#52 |
Pro Member
|
![]()
politicari su manje vise devijantni kleptomani, bibliotekari su manje vise povucene osobe sklone mazohizmu kojem pribjegavaju kod kuce sa svim mogucim izopacenim metodama, medicinske sestre su manje vise nimfomanke... itd...
bez veze, ne mozes da generalizujes pricu. mozda je sad u ovom vremenu doslo vrijeme muzicara koji su manje-vise takvi kakvi kazes da jesu ali da radis sa ljudima i da imas takvu sliku o njima to ce svakako da se odrazi i na tvoj posao i na samog tebe... nemoj voliti ali nemoj ni mrziti. a nemoj ni tako govoriti o ljudima, bez veze... |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Dugo nisam radio na sat, jednostavno nedesavaju mi se tako cesto "pacijenti". A verovatno godinama se izvezbas da odmah nanjusis problematican posao, pa ga i eskiviras. Nekada je bolje neki posao odbit, neprihvatati sve i po svaku cenu.
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Stelovanje Geneleca dodje tek posle.
|
![]() |
![]() |
#57 |
Superoperater
|
![]()
ccc, bash vam bodem oci, zar ne ? Nisu mi mama i tata ostavili dovoljno para da opremim studio pa sam primoran ici okolo i slusati ovakve komentare kao ove vase... jbg, zivot je qcka
Sta, jer cete sad svi sa onog topika da se premestite ovde i dalje me provocirate glupostema ? Ma bre, odo ja odavde...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 25-05-2008 at 07:15 PM. |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]()
Nepremestam se ja nigde, ti si se premestio. A to sto pasulj kuvas sa reverbom, to je stvar ukusa, licno vise volim rebarca.
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Htedoh da te pitam ( ali ozbiljno ) na drugoj temi si rekao da si radio Indy .... mozes li nesto vise detalja , koji album , ko je radio .... i koji Pink .... stari ili novi ????? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#60 | |
MAO
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pregovori sa klijentima | dvuckovic | Pricaonica | 2 | 01-11-2009 10:03 PM |
Odnos muzicar-snimatelj zvuka | blags | Razno | 29 | 03-09-2007 07:54 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |