|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
to su price od pre, kad je bilo posla..sad ga duvamo svi! danas, Ako naidje jedan miks mesecno - do jaja! Pa zar nisam vec 100 puta rekao da se polako povlacim iz muzik biznisa...nema leba vise...bar za mene! startuju se drugi biznisi (na sve strane) pa koji krene... Ja imam neku donju granicu i ako vise nemoze toliko da se pravi od muzike...idemo dalje! Zasto glavom u zid?? A i krenuo je veliki TV/Film projekat na kome sam radio vec 3 godine... a da li se smatram uspesnim - i to sam 100 puta rekao..ne smatram se uopste! Zato se i nerviram kad neko tu (ne samo ti..) soli pamet svima. Ja sam se "izslepovao", "provlacio"..sta vec..bio je zgodan period, moj stil je prolazio par godina, iskoristio priliku, sad je sve drugacije..zivot tece dalje...sve se menja! Sta sad treba da radim? pricacemo...kad se vidimo... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pasivno sabiranje audio signala? | mildan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 16-10-2009 07:22 PM |
transfer digitalnog dat signala u kompjuter | zak | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 02-02-2009 10:02 PM |
Gde, pored rumskog, promovisati svoje radove? | disco violence | Razno | 13 | 18-01-2007 09:43 PM |
Hans Zimmer pored Creamwarea... | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 04-02-2004 10:11 AM |