Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 18-04-2008, 12:58 AM   #41
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

ja ne slusam i ne volim narodnjake i to je moja stvar, nikoga zbog slusanja istih nisam proglasio ovakvim ili onakvim...sve su to moji prijatelji , a sto jedu, bacaju poda se , konzumiraju ..i slusaju nije moja stvar, ali ovaj thread je postao smijesan...Zakljucajte ovo.
roginator is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:59 AM   #42
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

@ max ...imas tik oka ili

moramo se malo i saliti
roginator is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 12:59 AM   #43
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Pa sta bi drugo bio, ako je ciganin???? Naravno da je covek!!!

Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.

Nista namerno,izvinjavam se.Nije bilo u tom kontekstu..Ja nikoga ne vredjam
master29 is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 01:00 AM   #44
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
ja ne slusam i ne volim narodnjake i to je moja stvar, nikoga zbog slusanja istih nisam proglasio ovakvim ili onakvim...sve su to moji prijatelji , a sto jedu, bacaju poda se , konzumiraju ..i slusaju nije moja stvar, ali ovaj thread je postao smijesan...Zakljucajte ovo.
Ma rogina , imam i ja dobre prijatelje koji rade i Ceci i svakakve likove ..... i super su mi drugari .... ali me nerviraju ove malte ne sektaske reakcije ....

Kako bre niko ne reaguje ako neko kaze za neke druge likove .... ali ako se spomenu narodnjaci u BILO KOM kontekstu .... sve se odmah kapirao kao ne znam kakav napad

MA neka rade , neka zive .... dao bog ..... samo neka ne pate od kompleksa nize vrednosti .... jer ovo je vreme njihovo .... i neka uzivaju u tome ...... samo da mi ne sole pamet i ne bave se vaspitanjem foruma , umesto svoje dece .....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 01:02 AM   #45
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by roginator View Post
@ max ...imas tik oka ili

moramo se malo i saliti

da znas

Pozdrav
Old 18-04-2008, 01:09 AM   #46
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Max View Post
[/i]

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno

Drago mi je,ja volim kad neko uspe u zivotu,hteo ja to ne hteo.Vidis ne pisem pametno treba svi isto da pisemo onda bi se skapirali,al sta cu ti ja i ovako imas dosta klonova na forumu.

Quote:
[/i]E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini

Kako znas onda da nevaljas amo na jednoj strani,strasno

Quote:
[/i]Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome
Koliko se meni cini kod tebe je vise izrazena ta mentalna snaga,pa samo pises i pises

Quote:
[/i]Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....
Ko to postavlja pitanja????Vidim po brostova da nisi tu bas cesto.

Quote:
[/i]Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno
Vreme ti je da pocnes da citas,nije sramota ne znati,
Old 18-04-2008, 01:13 AM   #47
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Koliko se meni cini kod tebe je vise izrazena ta mentalna snaga,pa samo pises i pises,
Hvala na komplimentu

Quote:
Ko to postavlja pitanja????Vidim po brostova da nisi tu bas cesto.,
Nisi skapirao ... ....ok , nema veze , ne mogu 3 puta isto ....

Quote:
Vreme ti je da pocnes da citas,nije sramota ne znati,
Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!!

a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ( nije tik oka ovog puta )

Pozdrav
Old 18-04-2008, 01:37 AM   #48
master29
Banned

Quote:
Hvala na komplimentu

Izgleda da takve komplimente jedino i dobijas,samo pisi i pisi

Nisi skapirao ... ....ok , nema veze , ne mogu 3 puta isto ....

Pametnjakovicu pa ko tebe da u kapira

Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!!

a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ( nije tik oka ovog puta )

Pozdrav
Vidis posle mnogo godina,dobio sam posao u jednoj Beogradskoj privatnoj skoli.Trebalo bi da tu pocnem neku novu pricu,da edukujem na svoj nacin neke nove klince.E sad zasto ti ovo pisem,zamisli necu predavati NARODNJACKI KLAVIR,ti razmisli zasto sam ti ovo napisao.Nisam ja na strani narodnjaka,tu muziku najmanje u svom zivotu sviram(privatno)Ovde su neke druge stvari uticale da ovako reagujem,nevolim kad sam u masi istih likova,ajd svi da jebemo jednog,nevolim nepravdu i tudja izdrkavanja.Najlakse je nekog odbaciti,poniziti mnogo je teze prihvatiti ga i sa greskom,a vi ove samo degradirate ljude i mislite da sve znate.Imas otvoren poziv da dodjes do mene i da vidis sta radim,ako imam sta da naucim od tebe rado cu prihvatiti.covek se uci vecno,plasim se samo da sto se tice muzike da ce to ici tesko,mnogo sam vec naucio.Mozes doci kod mene u studio ,da vidis koga radim,s'kim radim.Sto se tehnickih stvari tice tipa setup studija tu sam slab i ako hoces mozes da mi pomognes.Imas otvoren poziv Pozz
Old 18-04-2008, 01:39 AM   #49
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Dzaba, kod nas nista nemoze proci bez politike! Kada videh da se za ove izbore nije kandidovao Marjan Risticevic, cak i obican bubanj moze da posluzi kao sarajevski atentat.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 18-04-2008, 02:09 AM   #50
master29
Banned

Vidis jos jednu bitnu stvar sam zaboravio svima da vam kazem,

Idekius-Deki Godinu dana sam svirao u Vojnom orkestru u Nisu,sa Dirigentom Pajom Postic,Gumenim,Bracom Dimic i ostalim svojim prijateljima.Nismo svirali NARODNU MUZIKU....

Max-Ja nisam rastao na NARODNOJ MUZICI,niti sam se skolovao za isto pomenutu.Kroz svoj zivot sam propesacio mnogo kilometara naj kvalitetnije muzike.Sviram dosta instrumenata i to vrlo ozbiljno.Ni jedan pravac mi nije stran osim tehno i ostale elektronske muzike da ne nabrajam.Posto znas muzicare da ti napomenem da mi je profesor Jazz Guitar-e bio cuveni Joca Hehe,predpostavljam da znas ko je.To je samo delic onoga sto cu ti reci,da ne predje u licnu prezentaciju,potrajalo bi......

Da nepisem svima koji me smatraju za jedinog borca NARODNE MUZIKE da se uopste neradi o mom hiru,kompleksima i ostalim stvarima.Pa na ovom forumu ima dvesta puta jacih Narodnjaka od mene al im je maca pojela jezik,nece da se zameraju,ne znam cega se plase.Nisam ja niciji predstavnik niti se tako ponasam,samo mi je zao kad neko omalovazava ljude(jebes muziku)kad se neko ponasa kao kabadahija,bez ikakvog stecenog razloga.Pa zar ovde ljudi nesmeju nista da pitaju da nebi ispali glupi ako je ikakvim slucajem povezano sa Narodnjacima.Zar je lepo bilo koga slati na druge sajtove,kako su odredjeni likovi jedva docekali onog momka na noz koji je posavio pitanje o setu ala Indira,zar niko nije mogao da mu posalje PM da nije dobro formulisao pitanje?Nego odma pa u grudi.Pazi nastavak otvara se"Mrzim narodnjake,sve sto je vezano za njih,samo sto nije Moderator nekom jebao mater u svom izlaganju"Jel to lepo?Pogotovo od coveka koji treba da odrzava ovaj forum na najbolji moguci nacin,Nije lepo sta god ko rekao.Ne zelim da neko misli da sam neki Zadrti narodnjak,branio bi svaku vrstu muzike kojoj se pristupa na takav nacin bez ikiakvog razloga.Pozz
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules