Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-04-2008, 07:40 PM   #29
Gmile
Member

Gmile's Avatar

Default Re: Vicevi o glazbenicima

Gospodin sjeda za sto u restoranu i narucuje vino. U uglu se muzicari stimaju. Odnekud dolazi majmun i covjeku se popisa u vino.
Tip inenadjen, zove kelnera: ''Je li? Zasto mi se majmun popis'o u vino?''. Mladic sav zbunjen, crveneci se odgovara: ''Nemam pojma, vjerujte, otkud sad ovdje majmun''.
Gost, vec iznerviran zahtijeva: ''Zovi mi smjesta sefa sale!'' Sef uzurbano dolazi. Na pitanje: ''Zasto mi se majmun popis'o u vino?'', ni on nema odgovor. Stvar dolazi do direktora hotela. Covjek vec galami: ''Znate li zasto mi se majmun popis'o u vino?''
Direktor se izvinjava: ''Vjerujte, ni ja ne znam otkud ovdje majmun. Mozda bi bilo najbolje da pitate ove muzicare, mozda je s njima dosao...''.
Gost ustaje i prilazi orkestru: ''Momci znate li vi zasto mi se majmun popis'o u vino?''
Gitarista ce ''A to? Ma, znamo, kako da ne!'' Okrenu se i sapnu bubnjeru: ''Lupaj sedam osmina'', a ostalima. ''Idemo: A-dur'' pa svi uglas: ''Zasto mi se majmuuuunnn popis'oooo u viiiiinoooooo...''.
Gmile is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules