|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#121 |
|
Moderator
|
Jel gledao neko freestyle>?
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Moderator
|
Quote:
kapiram da ce svaka druga pesma odande biti hit.. ali mislim da se to ne rachuna.. ono, ja sam mu vishe puta rekao da se vrati na stari iskreni fazon ili na neko zezanje koje njemu prilichi.. jok, on fura klubove, ribe i sex.. al to se prodaje, jbg.. shta cesh..
|
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Moderator
|
Quote:
u svakom sluchaju.. spot je montiran kako je montiran (klinci se nalozili a meni je tu ortak uradio najgore govno koje je mogao, al ok) i bachen na domace televizije.. i struka, aj kao da ga bacimo i adriju.. elem, ovako stoje stvari: kasnili su sa premijerom spota oko 2 sata.. pustili ga jednom, i nikad vishe.. koliko se secam ushao je u top ten, ali su na ostalim mestima bili slovenci.. koja je pricha? slovenci se guraju iz sve snage.. a ovi ostali smrtnici: 1500 eura za <>15 pushtanja na dan u vremenskom roku od mesec dana.. toliko o adriji.. govno treba zabraniti.. nek se emituju u sloveniji kad je vec korumpiran i tera samo njihovu scenu.. toliko |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Vibrator
|
hehehe, obratite paznju na poslednjih 10 min.
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|
|
|
#126 |
|
Pro Member
|
Pokusao... ugledao onu kreaturu na Z... i jos "peva"... sidji do reke i utopi se, nemoj mene da davis
|
|
|
#127 |
|
Pro Member
|
Ajd pa sa srecom...
|
|
|
#128 |
|
MAO
|
znaci namestaljka... a jbg, cuo sam i ja price, al pomislih nece ipak
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Banned
|
Ova dvojica Ajs i Vikler su po meni sve u svemu ispali totalni retardi i dripci...uopšte mi se nije dopao njihov stil ni stav (pa bio namjeran ili ne) To su tridesetogodišnjaci čije je ponašanje konstantno infantilno. U momentima mi je Era Ojdanić bivao simaptičniji od njih (pa onda vidite koliko je sati)
Pogotovo ne volim ljude koji se sprdaju iza ledja i kao prosipaju neke fore , a ovamo kao kuliraju situaciju... Last edited by balthazaar; 31-03-2008 at 10:53 AM. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|