|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Pro Member
|
![]()
Vidi, priznajem da sam ucestvovao i na tome, al' mogu da kazem da je bolje organizovan od Beovizije, mada to nije bitno, jer je moje ucesce vezano iskljucivo za "kintu". Ipak, u nedostatku boljih poslova, od necega mora i da se plate racuni za struju, telefone, grejanje ITD ITD ITD - rupa bez dna.
U ovoj situaciji nemanja posla, ne sme da se bira. Na samom festivalu (Grand) nisam bio prisutan, nisam cak ni gledao TV prenos, jer sam imao snimanje nekih gudaca, koje nisam mogao da odlozim, ali znam da su nagrade na Grand festivalu neuporedivo znacajnije, kao i da nije bitno samo prvo mesto, vec i sledecih pet - sest, i sto se nagrada (love) tice, i pozicije...Ja pokusavam jos uvek da budem "profi", a kada si profi, moras da radis sve sto ti se ponudi, ukoliko nije nesto bas ekstremno lose, zar ne... Uostalom, ako sam mogao da radim za Colu, Bregu, Zanu, Olivera, Cobija, Mikija Jevremovica, Sladju Milosevic, ITD ITD ITD, ne vidim problem da uradim i aranzman za Anu Bekutu, koja je vrlo prijatna i pristojna osoba, a osim toga, peva bolje od vecine pop-pevaca sa kojima sam radio, sto za mene znaci lak posao prilikom snimanja vokala, cak nisam morao ni da budem prisutan, do sinhronizacije muskog hora i mixa, koji ja Lacky iskusno odradio. Licno bih veoma voleo kada bi se organizovao neki festival sa ZIVIM VELIKIM BENDOM, koji bi sam po sebi bio gala, a i "rascistio" bi situaciju sa totalnim neznalicama, koji nazalost vladaju danasnjom muzickom scenom (opet, CAST IZUZECIMA) iz prostog razloga, sto bi neko morao i da napise aranzmane za takav bend, a ne da folira slaganjem loop-ova i tzv "aranzmanima" uradjenim na piratskom Cubase ili Nuendo softveru, koristeci uglavnom gotove komponente - razumes valjda o cemu pricam...Sto se tice organizacije festivala, i tu pored dobre volje i truda, ipak vazi pravilo "Koliko para, toliko muzike" barem donekle. Ne znam zasto postoji toliko mucki i lobija, i pitam se, kako taj doticni kompozitor, tekstopisac, menadzer, ili pevac, legne da spava, sa saznanjem da je pobedio ili se visoko plasirao zahvaljujuci mahinacijama i manipulacijama?
![]() |
#182 |
Pro Member
|
![]()
Evrovizija je uvek bo festival "Bitan samo potlacenim narodima". A i uvek se oko festivala vuku price oko namestanja(izgleda prirodno), kako rece Balasevic: Svi koji gube se ljute. Tako da ima i tog faktora.
To dali se nekome od nas dopada ili ne neki pravac muzike je druga stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 | ||||||||||||
Pro Member
|
![]()
Uhhh, ne ide, ti si resio za neke stvari pogresno da me shvatis, i ja tu nista ne mogu... Nemoj da mislis da sam neko ko tripuje nesto, jer stvarno nije tako.
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#184 |
Pro Member
|
![]()
A niko nije pomenuo (ili sam propustio) Jelenu (Zana)... sta je bilo ono
![]() ![]()
![]() |
#185 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#186 | |
Banned
|
![]() Quote:
Vrhunski ste muzicar i nema potrebe da se pravdate i bilo sta priznajete.To bi isto bilo ko kad bi Stolar znao samo duboreze da pravi i kad bi morao da se pravda kupcima koji hoce obicne stolice(znate ja to radim samo zbo para)Vi to vrhunski radite(Marina Zivkovic-Godine prolaze) je jedan od lepsih vasih aranzmana u toj bransi.Puno pozdrava i hvala na odgovoru |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
1. Taj na koga mislis mi nije deda, naime on je DRUGI muz moje babe, sa kojim nije imala decu, dakle moj pravi deda (otac moje majke) je umro jos pre II svetskog rata, tako da taj na koga mislis moze da bude samo "DEDUH" (izvedenica od "OCUH") 2. Sto se kvalifikacije mog talenta tice, hvala mnogo, ja to za sebe ne tvrdim, ali mi naravno prija kada me drugi tako "kvalifikuju" Sa Futom se poslovno ODAVNO nisam cuo, on mnogo manje radi, a i kada radi, radi sam, iako bi za neke numere evidentno mogao da me pozove, pogotovo kada su u pitanju pop-naklonjene balade, to vise ne cini, nego radi sam, sa promenljivim rezultatom, ali ne zameram mu, njegovi su projekti, pa je njegov i izbor, zar ne? Sto se pravdanja tice, nisam sa tom namerom nista napisao, nego jednostavno izlazem svoj stav, da profesionalac, ako je u stanju, treba da radi SVE sto mu se ponudi, sa izuzetkom neke materije tojest stila, koji ne poznaje, ili mu manje dobro ide. Dovoljno sam neskroman da izjavim kako dosta dobro znam da radim arr. i produkciju za "anglo-saksonske" balade, problematiku gudaca, polifonije, "horizontalnog" nacina pisanja i programiranja za gudacki i duvacki ansambl i naravno, klavir, prilicno dobro poznajem, i sa "naucne" i sa kreativne strane, solidan sam i u Latino-maniru, klavir, brass i perkusije, ali se zato ne upustam u neki jaci dance, techno, rave, i srodne im nacine izrazavanja, jer sam vrlo svestan da postoje mladi ljudi, koji to rade bolje, modernije (relativan pojam) ADEKVATNIJE, i sa vise razumevanja za tu tematiku, mada licno, veoma volim da slusam takvu muziku, pa cak i sterilne kreacije DJ-eva mi nisu daleke. Jos jednom hvala na lepom misljenju, sve najbolje, Sloba "Slowstar"
![]() |
![]() |
#188 |
Pro Member
|
![]()
Sad' ce da radis jos jednu novu baladu.
I to opet samnom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Pro Member
|
![]()
Nema sta da mislim kada je sa tobom, jedino se sekiram ko ce da peva...
![]() |
#190 |
Pro Member
|
![]()
Iznenadjenje! A i po tvom ukusu, POP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |