|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() e da evo da se malo podsetimo nadjite pesmu ice cube - no vaseline(pljuvanje po nwa) i ne secam se koje pesme sa albuma niggaz 4 life od nwa , ili dre day ili real muthapkukking gees od pokojnog nam easy-e-a znaci njih troje su se najstrasnije pljuvali , a bili su clanovi najjacoj rep grupi ikada posle public enemy-a i run dmc-a , a sad je sve ok . ili onaj glupavi beef izmedju nelly-a i gospodina mc-a krs one-a ali dobro to je stvar izdavacke kuce koja je sve to napravila ... malo mi je bezveze da to komentarisemo ko sta pljuje i sta radi , jer je sve to estrada ili ce biti estrada , valjda smo naucili nesto iz primera hiphop "evolucije" od 90-ih ka vamo |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja sam mislio na njihov potez u marketinskom smislu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vibrator
|
![]()
ma mnogo ih zabole.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
Nema razloga da ih bilo ko pljuje ,a i zasto bi .Kome se svidja svidja.
Mene su lichno smorili i promenicu kanal ili stanicu kad god ih vidim ili chujem(ma koliko dobra bila ta nova stvar) naravno napusticu klub kad god se pojavi neko od njih i to sve mozda ima vishe veze sa mnom nego sa njima |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Pro Member
|
![]()
Znaci gledao sam danas VB i odusevili su me
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
MAO
|
![]()
ovaj ajd lagano
BS tiraze sam cuo od lika koji radi sa njima na albumima, a sad trenutno radi sa mnom, i prica nije imala karakter kurcenja nego podsmeha oficijelnim listama prodaje. Ja licno ne garantujem da su cifre 100% tacne, za to ces morati da pitas BSovce licno. Za Bad Copy sam vise pomenuo u smislu njihove "underground" popularnosti, jer im niko ne pusta reklamu na TV-u u pauzi dnevnika ili sportskih dogadjaja i nemaju bilborde za razliku, od recimo VanGogha, koji je zadnji album uz svu pompu prodao za jedva preko 5k primeraka. E sad, to ko je koga pljuvao, ne ulazim, nije prvi put da se takve stvari desavaju i pogresno tumace, ali mislim da postoji tanana "filozofska" razlika izmedju razloga ulaska jedne Mimi, Kaje i slicnih likova (kareusa/goga prosle godine) i BadCopya sa druge strane. Sou je pravljen za njih, i ljude poput njih, oni su idealni tip licnosti za takvu vrstu programa, dok gorepomenute narodnjakuse koje dolaze samo da bi pozirale i popravile pi-ar imidz i slicne baljezgarije. Ono sto su oni prozivali zapravo i jeste taj potpuno izvucen iz kontekst-a smisao programa gde se ljudi prave i foliraju nesto petnaesto, a zapravo ih kamere razotkrivaju do blamantnosti. Ja ne vidim da su ova dvojica promenili svoj manir ponasanja, osim sto nemaju gandzu pa se jos trude da budu pristojni, sto mi ipak nije isfolirano. A da su zabavni, vrhunski jesu, ja se skoro nisam vise smejao nego kad vikler proziva barbiku pitajuci se za sebe koje su profesionalni zahtevi posla "coveka na pneumatskoj busilici" ako se ona tako unakazila zbog "prirode posla". |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
MAO
|
![]()
ima tu jos jedna pricica vezana za viklera . Decko je skoro poceo da se bavi i radjenjem muzike za druge ljude, iz komercijalnih pobuda. Moj licni stav je da je to skroz ok, jer ono cemu sam se ja godinama kod njega divio jeste zapravo njegov muzicki talenat i spontanost, a ne njegova naduvena "samostalnost" i neki rebel stav koji su normalni kod svakog mladog izvodjaca. Decko je svoj talenat do porazavujuce krvavosti iskazao "Zagadjenjem u Jadranu", kao manifest, i zao mi je bilo da se zbog sopstvene neuravnotezenosti svo vreme ljudi pitaju dokle ce izdrzati i kad ce puci. Dakle, podrzavam "komercijalizaciju" lika i dela Dj.Miljenovica, jer ga smatram mozda i najtalentovanijim hit-makerom novije generacije van grand krugova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
Exact audio copy, vernost - tema zapoceta na drugom forumu | mmilovan | Audio Software | 11 | 01-04-2005 04:06 PM |