|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Zato sto ga rar ne smanji duplo. FLAC je gotovo matematicki polovina fajla bez ikakvog gubitka.
rar zna da bude dobar kada pakujes kanal po kanal da saljes netom, jer on svuda gde je tisina, automatski samo zabelezi info koliko ona traje i to , prosto receno, kasnije nadoknadi, pa fajl bude drasticno manji. U suprotnom, nekada ne uspes ni 1/4 da ga smanjis. I ima jos jedna stvar. Licno mi se par puta desilo da neke stvari koje sam bekapovao u rar (sva sreca, nikad nista vezano za posao), kasnije nisu htele da mi se raspakuju.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kompresija na bubnjevima | vasko | Audio Software | 8 | 11-12-2008 06:29 AM |
kompresija po n-ti put | strasni zmaj | Zoran Vračević - Vrač | 15 | 19-09-2006 04:08 PM |
Paralelna kompresija! | idekius | Zoran Vračević - Vrač | 21 | 15-08-2006 09:47 PM |
kompresija u elektronici | SumAnuT | Tutorijali | 20 | 16-05-2006 09:33 AM |
sidechain kompresija u acidu | Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 5 | 19-04-2006 03:18 PM |